Anna ohjeita TeleGuidancen kautta

Puheluun vastaaminen:

1. Kirjaudu Butterfly-tunnuksillasi sisään osoitteessa cloud.butterflynetwork.com Mac- tai Windows-tietokoneella käyttäen Google Chrome -selainta.
  2. Napsauta "TeleGuidance" sivun ylälaidan navigointipalkissa.
  3. TeleGuidance pyytää lupaa käyttää kameraasi ja mikrofoniasi voidakseen soittaa puheluita.
  4. Varmista, että olet "käytettävissä puheluita varten" ja varmista, että tietokoneen kaiuttimet ovat päällä.
  5. Voit halutessasi jättää tämän ikkunan taustalle auki ja tehdä muita toimia.
  6. Kuulet äänimerkin, kun saat puhelun. Siirry TeleGuidance-sivulle ja hyväksy puhelu.

Avun antaminen:

• Näytön vasemmassa laidassa voit säätää kuvannusasetuksia ja skannauksen ohjaimia. Tarvittaessa voit valita esiasetuksen, vaihtaa tiloja ja säätää vahvistusta, syvyyttä ja aikakompensointia.
  • Näytön oikeassa laidassa voit antaa ohjeita käyttäjälle anturin asennon perusteella. Kierrä-, liu'uta- ja kallista-painikkeilla voit tarjota laajennetun todellisuuden animaatioita, joiden avulla käyttäjä voi säätää anturin asentoa. Muista pyytää käyttäjää pitämään anturin takaosa näkyvissä. Voit myös piirtää kamerasyötteen päälle ja antaa näin ohjeita.