TeleGuidancen käyttö

Butterfly iQ -sovellus ja Desktop Cloud tukevat nyt TeleGuidance-toimintoa. Butterfly-käyttäjät voivat antaa ja saada ohjeita videopuheluiden kautta. Tätä teknologiaa hyödyntäen Butterfly-käyttäjät voivat soittaa asiantuntijalle ja pyytää apua ultraäänikuvien ottamisessa ja tulkitsemisessa. Huomaa, että TeleGuidance-puhelujen on oltava kahden koulutetun terveydenhuollon ammattilaisen välisiä.

Yhdysvalloissa Butterfly TeleGuidancea saa käyttää FDA:n COVID-19-ohjeistuksen mukaisesti kuka tahansa terveydenhuollon ammattilainen. Näin koulutettu skannaaja voi ohjata kokematonta kollegaa etäyhteyden kautta tai tehdä etäyhteyden kautta yhteistyötä pätevän henkilön kanssa.

Butterfly TeleGuidancen käyttöönotto sovelluksessa:

1. Avaa Butterfly iQ -sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Valitse käyttäjäkuvasi näytön vasemmassa yläkulmassa.
  3. Siirry asetuksiin napsauttamalla näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  4. Varmista, että "TeleGuidance-etäneuvonta" on käytössä tarkistamalla, että valitsin on sininen.

Jos et näe "TeleGuidance-etäneuvonta"-valintaa sovelluksessa tai et saa otettua sitä käyttöön valitsimella:

Varmista, että mobiililaitteesi on yhteensopiva Butterfly TeleGuidancen kanssa ja että käytössäsi on Butterfly-sovelluksen uusin versio. Mene App Storeen ja tarkista onko sovellukseen saatavilla päivityksiä.

Butterfly TeleGuidancen käyttö tietokoneella:

1. Kirjaudu Butterfly-tunnuksillasi sisään osoitteessa cloud.butterflynetwork.com Google Chrome -selaimella Mac- tai Windows-tietokoneella.
  2. Valitse näytön oikeasta ylälaidasta "TeleGuidance".