Kutsu kontakteja TeleGuidance-palveluun

Oletusarvoisesti kaikki Butterfly-organisaatiosi jäsenet ovat mahdollisia TeleGuidance-kontakteja. Lisäksi muut kuin Blueprint-käyttäjät voivat lisätä kontakteja mistä tahansa muusta ei-Blueprint-organisaatiosta, joten voit tehdä yhteistyötä oman organisaatiosi ulkopuolella.

Kontaktien kutsuminen:

1. Kirjaudu Butterfly-tunnuksillasi sisään osoitteessa cloud.butterflynetwork.com Google Chrome -selaimella Mac- tai Windows-tietokoneella.
  2. Valitse TeleGuidance yläpalkista.
  3. Valitse näytön oikeasta alalaidasta yhteystietojen kohdalta "Lisää kontakti".
  4. Anna avautuvassa ikkunassa sen Butterfly-käyttäjän sähköpostiosoite, jonka haluat lisätä kontaktiksi. Huomaa, että tämän täytyy olla Butterfly-tiliin liitetty sähköpostiosoite.
  5. Kutsumasi henkilö saa sähköpostitse kutsun, joka hänen on hyväksyttävä ennen kuin hän näkyy yhteystietoluettelossasi.

Blueprint-käyttäjät:

Mahdollisuus kutsua kontakteja ei ole käytössä. Käyttäjät voivat soittaa vain oman organisaationsa käyttäjille. Huomaa: Voit kutsua vain käyttäjän, joka on samassa organisaatiossa ja käyttää samaa toimialuetta.

Kaikki esiasetukset, kuvannustilat ja ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikkialla. Tarkista saatavuus omassa maassasi.