Kutsu kontakteja TeleGuidance-palveluun

Oletusarvoisesti kaikki Butterfly-organisaatiosi jäsenet ovat mahdollisia TeleGuidance-kontakteja. Voit kuitenkin kutsua TeleGuidance-kontaktiksi kenet tahansa henkilön, jolla on Butterfly-tili. Näin voit tehdä yhteistyötä myös oman organisaatiosi ulkopuolisten ihmisten kanssa.

Kontaktien kutsuminen:

1. Kirjaudu Butterfly-tunnuksillasi sisään osoitteessa cloud.butterflynetwork.com Google Chrome -selaimella Mac- tai Windows-tietokoneella.
  2. Valitse TeleGuidance yläpalkista.
  3. Valitse näytön oikeasta alalaidasta yhteystietojen kohdalta "Lisää kontakti".
  4. Anna avautuvassa ikkunassa sen Butterfly-käyttäjän sähköpostiosoite, jonka haluat lisätä kontaktiksi. Huomaa, että tämän täytyy olla Butterfly-tiliin liitetty sähköpostiosoite.
  5. Kutsumasi henkilö saa sähköpostitse kutsun, joka hänen on hyväksyttävä ennen kuin hän näkyy yhteystietoluettelossasi.