Järjestelmän tekniset tiedot

Butterfly iQ -sovellusta ei saa käyttää mobiililaitteessa, joka ei täytä vähimmäisvaatimuksia. Butterfly iQ -sovelluksen käyttö mobiililaitteessa, joka ei täytä vähimmäisvaatimuksia, voi vaikuttaa suorituskykyyn ja kuvan laatuun ja johtaa mahdollisesti väärään diagnoosiin.

Butterfly iQ toimii useissa Apple- ja Android-laitteissa. Ajantasaisen luettelon yhteensopivista mobiililaitteista saat täältä.

Kohde Butterfly iQ:n tekniset tiedot Butterfly iQ+:n tekniset tiedot
Anturin mitat 185 x 56 x 35 mm 163 x 56 x 35 mm (6,4 x 2,2 x 1,4 tuumaa)
Anturin paino 313 grammaa 309 grammaa (0,68 paunaa)
Virtalähde Akku (ladattava) Akku (ladattava)
Akun käyttöaika 2 tunnin jatkuva skannaus 144 minuutin jatkuva skannaus (20 % pidempään)
Näyttö Vaihteleva Vaihteleva
Skannauksen vähimmäis-/enimmäissyvyys Vähintään 1 cm/enintään 30 cm Vähintään 1 cm/enintään 30 cm
Ultraäänisiru Integroitu CMOS-siru Integroitu CMOS-siru
Anturit 9000-elementtinen CMUT 9000-elementtinen CMUT
Taajuusalue  1–10 MHz 1–10 MHz
Johdon pituus Lightning: 1,25 metriä
USB-C: 2 metriä
Lightning ja USB-C: 1,5 metriä