Järjestelmän tekniset tiedot

Butterfly iQ -sovellusta ei saa käyttää mobiililaitteessa, joka ei täytä vähimmäisvaatimuksia. Butterfly iQ -sovelluksen käyttö mobiililaitteessa, joka ei täytä vähimmäisvaatimuksia, voi vaikuttaa suorituskykyyn ja kuvan laatuun ja johtaa mahdollisesti väärään diagnoosiin.

Butterfly iQ toimii useissa Apple- ja Android-laitteissa. Ajantasaisen luettelon yhteensopivista mobiililaitteista saat täältä.

Kohde Tekniset tiedot
Anturin mitat 185 x 56 x 35 mm
Anturin paino 313 grammaa
Virtalähde Akku (ladattava)
Akun käyttöaika ≥2 tuntia B-tilassa (tyypillinen uusi akku 25 °C:ssa). ≥2 tuntia viittaa jatkuvaan skannaukseen vs. perinteiset skannauskuviot.
Näyttö Vaihteleva
Skannauksen vähimmäis-/enimmäissyvyys Vähintään 1 cm/enintään 30 cm
Ultraäänisiru Integroitu CMOS-siru
Anturit 9000-elementtinen CMUT
Taajuusalue  1–10 MHz