Anturien tai paikkojen lisääminen

Voit ostaa lisälaitteen, päivittää lisenssisi ja tehdä muita ostoksia verkkokaupassa.

Yksittäiset jäsenet voivat ostaa korkeintaan yhden lisälaitteen, jota käytetään jäsenyyden kautta. Jos haluat ostaa enemmän kuin kaksi laitetta tai haluat päivittää jäsenyytesi tiimitilaukseen, lähetä lomake täällä.

Lisälaitteen ostaminen:

1. Siirry osoitteeseen store.butterflynetwork.com.
  2. Valitse näytön oikeasta ylälaidasta Kirjaudu sisään.
  3. Kirjaudu sisään Butterfly-tunnuksillasi.
  4. Valitse pyydettäessä organisaatiosi (Cloud-tilisi nimi).
  5. Napsauta käyttäjäkuvaa näytön oikeassa yläkulmassa. Valitse alasvetovalikosta Oma tili.
  6. Täältä sinut ohjataan tilisi sivulle.
  7. Osta toinen laite valitsemalla "Osta lisää".