Anturien tai paikkojen lisääminen

Voit ostaa lisäantureita, päivittää lisenssisi ja tehdä ostoksia verkkokaupassa.

Yksittäiset jäsenet voivat ostaa korkeintaan yhden lisäanturin, jota käytetään jäsenyyden kautta. Voit päivittää jäsenyytesi kaupassa tiimilisenssiin, jos haluat käyttöösi enemmän kuin kaksi anturia ja olet yksittäinen jäsen.

Lisäanturien tai -paikkojen ostaminen:

1. Siirry osoitteeseen store.butterflynetwork.com.
  2. Valitse näytön oikeasta ylälaidasta Kirjaudu sisään.
  3. Kirjaudu sisään Butterfly-tunnuksillasi.
  4. Valitse pyydettäessä organisaatiosi (Cloud-tilisi nimi).
  5. Napsauta käyttäjäkuvaa näytön oikeassa yläkulmassa. Valitse alasvetovalikosta Oma tili.
  6. Täältä sinut ohjataan tilisi sivulle.
  7. Valitse "Lisää Pro Teamissa" lisätäksesi paikkoja tai päivittääksesi tilisi henkilökohtaisesta tilistä tiimitiliksi.
  8. Osta lisää iQ-laitteita valitsemalla "Osta lisää".