Enterprise Cloud -palveluun kirjautuminen

Butterfly Enterprise tarjoaa yrityksellesi ylimääräisiä turvatoimia.

Butterfly Enterprise -asiakkaat saavat yksilöllisen URL-osoitteen Butterfly-palveluun ([YourDomain].butterflynetwork.com), jota kaikkien käyttäjien on käytettävä Butterfly Cloudin päästäkseen. Yksilöllisen URL-osoitteen avulla voit helpommin valvoa, miten Butterfly-palvelua käytetään valvomalla käyttäjien käyttöoikeutta ja mobiililaitteiden turvallisuutta.

Kirjautuminen Butterfly Enterprise -tilille mobiililaitteella:

1. Lataa Butterfly-sovellus Apple- tai Android-laitteellesi.
  2. Avaa sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse kirjautumisnäytöllä "Oletko Enterprise-käyttäjä? Kirjaudu sisään tästä".
  4. Anna yksilöllinen Enterprise URL.
  5. Kirjaudu sisään Butterfly-tunnuksillasi. Jos organisaatiossasi on käytössä kertakirjautuminen (SSO), sinut ohjataan kirjautumaan sisään SSO-kirjautumistiedoillasi.

Kirjautuminen yksilölliseen Butterfly Enterprisen URL-osoitteseen tietokoneella:

1. Avaa verkkoselain.
    • Butterfly Cloud on yhteensopiva seuraavien selainten kahden uusimman version kanssa: Chrome, Firefox, Safari tai Microsoft Edge.
  2. Siirry osoitteeseen [YourDomain].butterflynetwork.com, jossa korvaat kohdan "[YourDomain]" yrityksesi yksilöllisellä Enterprisen URL-osoitteella.
  3. Kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla, joita käytät kirjautuessasi Butterfly iQ -sovellukseen. Jos yrityksessäsi on käytössä kertakirjautuminen (SSO), sinut ohjataan kirjautumaan sisään SSO-kirjautumistiedoillasi.