Blueprint-tilille kirjautuminen

Butterfly Blueprint tarjoaa yrityksellesi lisää turvallisuutta ja työnkulun ominaisuuksia.

Butterfly Blueprint -asiakkaat saavat yksilöllisen Butterfly URL -osoitteen ([YourEnterprise].butterflynetwork.com), jolla kaikki käyttäjät pääsevät Butterfly Blueprint -tilille. Yksilöllisen URL-osoitteen avulla voit helpommin valvoa, miten Butterfly-palvelua käytetään valvomalla käyttäjien käyttöoikeutta ja mobiililaitteiden turvallisuutta.

Butterfly Blueprint -tilille kirjautuminen älypuhelimella:

1. Lataa Butterfly-sovellus älypuhelimellesi.
  2. Avaa sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse kirjautumisnäytöllä "Oletko Enterprise-käyttäjä? Kirjaudu sisään tästä".
  4. Anna yksilöllinen Blueprint URL.
  • Oletusarvoisesti laitteesi muistaa Blueprint URL -osoitteen aina, kun kirjaudut ulos paitsi, jos muista verkkotunnus -laatikko jätetään valitsematta. HUOMAA: Jos laitoksesi käyttää MDM:ää mukautetun sovellusmääritelmän käyttöönottoon (MDM:n käyttäminen), et voi valita, että verkkotunnus muistetaan.
  • Halutessasi kirjautua tilille, joka ei ole Enterprise-tili, napsauta "Ei Enterprise-käyttäjä", jolloin tallennettu Blueprint URL unohdetaan.
  • Valitse haluamasi kirjautumistapa. Käytä Butterfly-tunnuksia tai, jos organisaatiossasi on käytössä kertakirjautuminen (SSO), sinut ohjataan kirjautumaan sisään SSO-kirjautumistiedoillasi.
  • Blueprint-tilille kirjautuminen verkkoselaimessa:

• Avaa verkkoselain.
      • Butterfly Cloud on yhteensopiva seuraavien selainten kahden uusimman version kanssa: Chrome, Firefox, Safari tai Microsoft Edge.
    • Siirry osoitteeseen [YourEnterprise].butterflynetwork.com, jossa korvaat osan "[YourDomain]" yrityksesi yksilöllisellä Blueprint URL:lla.
      • Voit myös mennä osoitteeseen cloud.butterflynetwork.com ja napsauttaa Kirjaudu Enterprise-käyttäjänä ja kirjoittaa sitten Blueprint URL:in.
    • Kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla, joita käytät kirjautuessasi Butterfly-sovellukseen. Jos yrityksessäsi on käytössä kertakirjautuminen (SSO), sinut ohjataan kirjautumaan sisään SSO-kirjautumistiedoillasi.