Työkirjojen täyttäminen

Butterflyn työnkulussa käyttäjä voi täyttää tarkkoja asiakirjoja tehdyistä ultraääniskannauksista Butterfly iQ -sovelluksessa tai tietokoneella pilvipalvelussa. Työkirjoihin sisältyvät yleisimmät ultraäänitutkimuksissa käytettävät asiakirjat, jotka voidaan liittää ultraäänitutkimusten liitteeksi. Työkirjoihin tallennetut arvot voidaan lähettää suoraan sähköisiin potilasasiakirjoihin, mikä parantaa dokumentointia ja nopeuttaa laskutusta.

Työkirjat ovat vain Pro Team- ja Enterprise-asiakkaiden käytettävissä.

Työkirjan lisääminen tutkimukseen Butterfly-sovelluksessa:

1. Dokumentoi ja tallenna tutkimus valitsemalla näytön oikeasta yläkulmasta Kuvakela, kun olet kaapannut haluamasi kuvat.
  2. Valitse Työkirjat-osiossa "Lisää".
  3. Valitse työkirja käytettävissä olevista mallipohjista. Lisätietoja työkirjapohjien määrittämisestä ontäällä.

Kun tutkimus on ladattu, voit lisätä tai muokata työkirjoja Butterfly-sovelluksessa tai Butterfly Cloudissa, jos tutkimus on tallennettu luonnoksena tai jos pääkäyttäjä palauttaa viimeistellyn tutkimuksen luonnosvaiheeseen.

Luonnostilassa työkirjan lisääminen ja muokkaaminen on helppoa:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Valitse tutkimuksen luonnos arkistosta.
  3. Uuden työkirjan lisääminen: Valitse Työkirja-osiossa "Lisää" ja valitse sitten työkirja tarjolla olevista mallipohjista.
  4. Muokkaa olemassa olevaa työkirjaa valitsemalla kolme pistettä muokattavan työkirjan oikealta puolelta.

Jokaiseen tutkimukseen voidaan tarvittaessa liittää useita työkirjoja.