Työkirjojen määrittäminen

Työkirjat ovat Pro Team- ja Enterprise-asiakkaiden käytettävissä. Niihin kuuluvat yleiset hoitopaikalla käytettävät ultraäänityökirjat. Käyttäjät voivat hyödyntää näitä työkirjoja tai luoda omia.

Työkirjojen määrittäminen:

1. Kirjaudu sisään Butterfly-palveluun sähköpostilla ja salasanalla. Huomaa: Vain pääkäyttäjät voivat määrittää työkirjoja.
  2. Valitse avatar-kuvake oikeasta yläkulmasta ja sen jälkeen Organisaation asetukset.
  3. Valitse Työkirjat-välilehti.

Uuden työkirjan luominen:

1. Napsauta Työkirjat-välilehdellä Lisää.
  2. Anna työkirjalle nimi.
  3. Lisää työkirjaan osio.
  4. Valitse kysymyksen tyyppi. Kysymystyyppejä ovat mm. monivalinta, valintaruutu, pitkä vastaus ja lyhyt vastaus.
  5. Lisää tarvittava määrä kysymyksiä. Kysymykset voivat olla pakollisia tai valinnaisia.
  6. Valitse "Tallenna ja poistu", kun työkirja on valmis. Työkirja on nyt koko organisaation käytettävissä.

Työkirjan muokkaaminen:

1. Etsi haluamasi työkirja Työkirjat-välilehdeltä ja napsauta "Muokkaa".
  2. Tee tarvittavat muutokset.
  3. Tallenna napsauttamalla "Tallenna ja poistu". Päivitetty työkirja on nyt koko organisaation käytettävissä.

Huomaa, että jos päivität työkirjaa, jota on jo käytetty, olemassa olevia tietoja ei muuteta. Muutokset koskevat vain tutkimuksia, joissa käytetään tätä työkirjaa tulevaisuudessa.

Esitäytetyn työkirjan luominen:

Voit lisätä esitäytettyjä vastauksia työkirjoihin, joita käytetään Butterflyn työnkulussa. Tämä on erityisen hyödyllistä tavallisimmissa skannauksissa.

1. Etsi haluamasi työkirja Työkirjat-välilehdeltä ja napsauta "Esitäytä".
  2. Anna esitäytetylle työkirjalle nimi.
  3. Täytä vastaukset niihin kysymyksiin, jotka haluat esitäyttää.
  4. Napsauta "Tallenna ja poistu". Esitäytetty työkirja on nyt koko organisaation käytettävissä.