Koulutusnäkymän opastuksen käyttö

HUOMIO: Koulutusnäkymän opastus -työkalut on tarkoitettu vain opetuskäyttöön. Huomaa, että niitä ei ole saatavilla iQ Vet -sovellukseen.

Koulutusnäkymän opastus -työkalut näyttävät käyttäjille visuaalisesti kuvan laadun, kun hän skannaa Butterfly iQ -sovelluksella. Koulutusnäkymän opastus -työkalu tukee seuraavia näkymiä:

• Sydämen apikaalinen nelikammio
  • Parasternaali pitkä akseli
  • Parasternaali lyhyt akseli
  • Keuhkon A-linjat/B-linjat

Työkalu antaa reaaliaikaisen palautteen skannauksen aikana. Se osoittaa niiden asiantuntijoiden osuuden, jotka arvioisivat, että anatominen näkymä on mitattavissa.

Yhteensopivuus

Kaikki Butterfly iQ:n kanssa yhteensopivat iOS-laitteet, joissa on iOS 12.0 tai uudempi, tukevat koulutusnäkymän opastus -työkaluja.

Koulutusnäkymän opastuksen käyttö

Koulutusnäkymän opastus -työkaluja voi käyttää sydän- tai keuhko-esiasetuksen kautta B-tilassa skannattaessa.

Napauta Toiminnot näytön oikeasta alakulmasta.
Voit valita seuraavat työkalut koulutusnäkymän opastus -osiosta:

• Sydän-esiasetus: apikaalinen nelikammio, parasternaali pitkä akseli ja parasternaali lyhyt akseli.

• Keuhko-esiasetus: A-linjat/B-linjat.

Koulutusnäkymän opastus -työkalut voi poistaa käytöstä napauttamalla X-painiketta työkalussa B-tilassa skannattaessa tai Toiminnot-valikosta.

Valitse alta haluamasi kieli ja lue tai lataa Koulutusnäkymän opastus -käyttöopas:

Tanska

Hollanti

englanninkielinen

Suomi

Ranska

Saksa

Italia

Norja

Puola

Portugali

Espanja

Ruotsi