Merkintöjen tekeminen

Merkintöjä voidaan lisätä mihin tahansa pysäytettyyn kuvaan. Lisää merkintöjä tosiaikaisen kuvaamisen aikana napauttamalla lumihiutaleen kuvaa, joka pysäyttää kuvan ja avaa merkintätyökalut.

Lineaarinen mittaus tehdään seuraavasti:

1. Pysäytä kuva napauttamalla lumihiutaleen kuvaa.
  2. Valitse Merkinnät-painike, jossa on "Aa" ja viiva.
  3. Valitse viiva.
  4. Valitse siniset ympyrät ja vedä keltaiset ristikot mittausalueen alku- ja loppupäähän. Pituus (senttimetreinä) näkyy ruudussa kuvan alaosassa, kun käsittelet viivan päitä. Voit siirtää tämän ruudun haluttuun paikkaan kuvassa.
  5. Lisää uusi viiva valitsemalla Merkinnät-painike uudelleen ja valitsemalla viiva uudelleen. Seuraava viiva on eri värinen ja sen vieressä on kirjain. Jokaiseen kuvaan voidaan lisätä enintään neljä lineaarista mittausta.
  6. Poista viiva valitsemalla viiva tai viivan mitta. Valitse vastaavan näytetyn numeerisen mittauksen vieressä oleva X, ja vahvista sen jälkeen valitsemalla Poista viiva.

Ellipsimittaus tehdään seuraavasti:

1. Pysäytä kuva napauttamalla lumihiutaleen kuvaa.
  2. Valitse Merkinnät-painike, jossa on "Aa" ja viiva.
  3. Valitse ellipsi.
  4. Skaalaa ja käännä ellipsiä koskettamalla ja vetämällä mittamerkkikuvakkeita. Kuvan alaosassa on ruutu, jossa on ellipsin ympärysmitta ja pinta-ala (näytetään senttimetreinä ja kuutiosenttimetreinä). Voit siirtää tämän ruudun haluttuun paikkaan kuvassa.
  5. Poista ellipsi valitsemalla ellipsi tai mitta-arvo ja sen jälkeen vastaavan näytetyn numeerisen mittauksen vieressä oleva X. Vahvista valitsemalla Poista ellipsi.

Tekstimerkinnän lisääminen:

1. Pysäytä kuva napauttamalla lumihiutaleen kuvaa.
  2. Valitse Merkinnät-painike, jossa on "Aa" ja viiva.
  3. Valitse "Aa", joka avaa Hae tai Luo uusi merkintä -näytön.
  4. Käytä valmiiksi määritettyä merkintää valitsemalla se.
  5. Syötä oma merkintä näppäilemällä merkintä näppäimistöllä.
  6. Valitse mobiililaitteen näppäimistöltä Valmis.
  7. Vedä merkintä haluttuun paikkaan kuvassa.
  8. Poista merkintä valitsemalla se ja sen jälkeen sen vieressä oleva X. Vahvista valitsemalla Poista merkintä.
  9. Jokaiseen kuvaan voidaan lisätä enintään viisi tekstimerkintää.