M-tilan käyttäminen

M-tilassa näytön kuvassa kudosliikkeestä saadaan temporaalisesti korkea resoluutio. M-tilan näytössä on nopeussäätimet (nopea tai hidas), M-tilan viiva, B-tilan kuva ja liikkuva piste M-tilan viivan siirtämiseen.

M-tilan käyttö:

1. Valitse kuvannusruudulla haluamasi esiasetus ja määritä alue, jonka haluat kuvata.

2. Valitse Toiminnot kuvannusnäytön alalaidasta.
  3. Valitse Tilat-kohdasta M-tila.

Skannausviivan kulman säätäminen:

Valitse siirtopiste, joka on ympyrä skannausviivalla, ja vedä sitä säteittäisesti.

Skannausviivanäytön pyyhkäisynopeutta säädetään seuraavasti:

Muuta pyyhkäisynopeutta valitsemalla Hidas tai Nopea.

M-tilan mittauksen tekeminen:

Kun mittausta tehdään M-tilassa, sovellus laskee ajan, sykkeen (bpm) ja etäisyyden viivan sijainnin perusteella.

1. Pysäytä kuva napauttamalla lumihiutaleen kuvaa.
  2. Valitse Merkinnät-painike.
  3. Tee etäisyysmittaus valitsemalla viiva.
  4. Sijoita hiusristikko valitsemalla pisteet.
  5. Poista viiva valitsemalla vastaavan näytetyn numeerisen mittauksen vieressä oleva X, ja vahvista sen jälkeen valitsemalla Poista viiva.