Virtsarakon tilavuuden automaattinen arviointi

Huomio: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Kanadassa. Se on käytettävissä vain iOS-laitteissa.

Virtsarakon tilavuus -työkalulla voidaan laskea virtsarakon tilavuus käytettäessä Virtsarakko-esiasetusta B-tilassa. Butterfly iQ tekee 3D-pyyhkäisyn, kun anturi pidetään vakaana. Sitten tästä 3D-pyyhkäisystä lasketaan tilavuusarvio.

Automaattinen rakon tilavuus -työkalun käyttö:

1. Valitse esiasetukseksi Rakko.
  2. Valitse näytön alalaidasta Toiminnot.
  3. Valitse työkaluista Tilavuus.
  4. Asemoi anturi niin, että virtsarakko näkyy leveimmillään ja keskitettynä näytöllä. Sininen muoto korostuu, kun automaattinen virtsarakon tilavuus -työkalu havaitsee virtsarakon. Käytä pystyviivaa näytön keskiosan alapuolella apuna virtsarakon keskittämisessä.
  5. Valitse Laske. 3D-pyyhkäisy virtsarakosta saadaan automaattisesti. Älä liikuta anturia pyyhkäisyn aikana.
  6. Kun virtsarakko on kaapattu onnistuneesti, näytön alaosassa näytetään tilavuus. Filmileike tilavuustuloksen yläpuolella näyttää tilavuuden laskemiseen käytetyt kuvat ja arvioidun virtsarakon tilavuuden.
  7. Napauta 3D-palkkia nähdäksesi vuorovaikutteisen 3D-esityksen virtsarakosta. Huomaa: 3D-esitys ei sovellu diagnostiseen käyttöön.
  8. Tallenna arvioitu tilavuustulos valitsemalla "Tallenna" Virtsarakon tilavuus -tulosnäytön alaosasta. Kaapattu filmileike, joka sisältää virtsarakon tilavuusarvion ja virtsarakon ääriviivat, tallennetaan kuvakelalle.
  9. Huomaa, että valitsemalla Poista poistetaan sekä virtsarakon tilavuustulokset että tuloksen laskemiseen käytetty filmileike.

Ohjeita Automaattinen virtsarakon tilavuus -työkalun käyttöön, mukaan lukien asianmukaiseen anturin sijoittamiseen, saat napauttamalla kysymysmerkkiä näytön oikeassa alakulmassa, kun Automattinen virtsarakon tilavuus on käytössä.