Luonnostutkimukset

Pro Individual-, Pro Team- ja Enterprise-käyttäjät voivat käyttää luonnostutkimuksia Butterfly iQ -sovelluksen uusimmassa versiossa.

Luonnostutkimuksia hyödyntämällä käyttäjät voivat ladata tutkimuksia Butterfly Cloudiin ennen niiden viimeistelyä, jolloin tutkimuksen tietoja voidaan muokata ja täydentää myöhemmin.

Ladatessaan tutkimusta Butterfly iQ -mobiilisovellukseen käyttäjällä on mahdollisuus ladata tutkimus luonnoksena. Kaikki kyseisen tutkimuksen tiedot ovat muokattavissa, jos tutkimus ladataan luonnoksena.

Kun tutkimuksesi on ladattu luonnoksena, voit tarkastella ja muokata sitä milloin tahansa Butterfly iQ -mobiilisovelluksella tai millä tahansa verkkoselaimella. Luonnoksen merkkinä on pystysuora oranssi palkki tutkimuksen vasemmassa reunassa.

Käyttäjät voivat muokata potilastietoja, tutkimuksen tekijää ja työkirjoja, kun tutkimus on luonnostilassa. Joissakin tapauksissa käyttäjän pitää pyytää lausunto toiselta käyttäjältä, että tutkimus voidaan viimeistellä.

Luonnostutkimuksia ei voida lähettää organisaation PACS- tai EMR-järjestelmään. Vain viimeistellyt tutkimukset voidaan lähettää alempiin järjestelmiin.