Tietoja Butterflyn laturista

Jos epäilet, että laturi ei lataa laitetta riittävän tehokkaasti, aseta laturiin toinen laite, joka voidaan ladata langattomasti. Voit käyttää toista Butterfly iQ -laitetta, iPhone 8 tai uudempaa tai muuta laitetta, joka voidaan ladata langattomasti. Alla olevassa kaaviossa on tietoja laturin toiminnasta.

Anturin latauslevy ProbeCharge_1.png ProbeCharge_2.png ProbeCharge_3.png
Anturin laturin tila
Ei anturia ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png
Lataaminen ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png
Virhe ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error2white.png
Täyteen ladattu ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyGreen.png

Anturi asetetaan laturiin niin, että anturissa oleva Butterfly-logo on linjassa laturissa olevan Butterfly-logon kanssa.

Ongelma on laturissa, jos laturi ei lataa toista langatonta laitetta. Ota yhteyttä Butterflyn tukeen saadaksesi uuden laturin ja liitä toimitusosoitteesi mukaan viestiin.

Jos laturi lataa muita laitteita, on mahdollista, että iQ-anturi latautuu, vaikka siltä ei näytäkään. Noudata Latausongelmien ratkaiseminen -artikkelin ohjeita.