Kaappaa kuvia Butterfly-anturin painikkeella

Tyypillisen käytön aikana voit jäädyttää kuvan ja kaapata sen sovelluksen säätimillä. Käytettävyyden parantamiseksi toiminnallisissa skenaarioissa voit ottaa valokuvan painamalla akkupainiketta.

Butterfly-anturin painikkeen kuvakaappausominaisuuden käyttöön ottaminen:

1. Varmista, että käytät Butterfly iQ -sovelluksen uusinta versiota.
  2. Siirry profiiliisi valitsemalla Butterfly iQ -sovelluksessa käyttäjäkuvasi työkalupalkin oikeassa alakulmassa.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Ota asetus käyttöön "Kaappaa kuvia iQ-painikkeella" -kohdan vieressä olevalla valitsimella.
  5. Kun toiminto on otettu käyttöön, voit valita, mitä painikkeen painaminen tekee. Se voi joko kaapata kuvan tai aloittaa ja lopettaa filmileikkeen kaappauksen.
  6. Palaa skannausnäyttöön, kytke anturi kiinni ja aloita skannaus.
  7. Paina anturin akkupainiketta valittuasi näkymän, jonka haluat tallentaa. Näyttö välähtää ja kuvien lukumäärä kuvakelassa lisääntyy.

Huomaa, että sinun on ehkä säädettävä tätä asetusta uudelleen, jos kirjaudut ulos Butterfly-tililtäsi mobiililaitteella.