Kaappaa kuvia iQ Probe -painikkeella

Tyypillisen käytön aikana voit jäädyttää kuvan ja kaapata sen sovelluksen säätimillä. Käytettävyyden parantamiseksi toiminnallisissa skenaarioissa voit ottaa valokuvan painamalla akkupainiketta.

iQ-anturipainikkeen kuvakaappausominaisuuden käyttöön ottaminen:

1. Varmista, että käytät Butterfly iQ -sovelluksen uusinta versiota.
  2. Mene arkistonäyttöön napsauttamalla Butterfly iQ -sovelluksessa käyttäjäkuvaasi näytön vasemmassa yläkulmassa.
  3. Mene asetuksiin valitsemalla rataskuvake näytön vasemmasta yläkulmasta.
  4. Ota asetus käyttöön "Kaappaa kuvia iQ-painikkeella" -kohdan vieressä olevalla valitsimella.
  5. Palaa skannausnäyttöön, kytke iQ-laitteesi ja aloita skannaus.
  6. Valittuasi näkymän, jonka haluat tallentaa, paina iQ:n akkupainiketta. Näyttö välähtää ja kuvien lukumäärä kuvakelassa lisääntyy.

Huomaa, että sinun on ehkä säädettävä tätä asetusta uudelleen, jos kirjaudut ulos Butterfly iQ -tililtäsi mobiililaitteellasi.