Tilavuuden manuaalinen laskenta

Manuaalista tilavuuden laskentapakettia käyttämällä voidaan luoda tilavuuden mittaus pitkänomaisen ellipsoidin metodilla. Tämä toiminto käyttää tilavuuden laskemiseen yhtälöä 0,52 x D1 x D2 x D3.

Tämä ominaisuus on käytettävissä iOS-laitteissa.

Tilavuuden manuaalinen laskenta:

1. Valitse skannausnäytöllä esiasetukseksi Virtsarakko.
  2. Valitse näytön oikeasta alakulmasta Toiminnot.
  3. Valitse Manuaalinen tilavuus "Laskennat"-otsikon alta.
  4. Valittuasi näkymän, jonka haluat tallentaa, pysäytä kuva pysäytyspainikkeella.
  5. Napauta näytön alalaidassa mittauskuvaketta.
  6. Aloita mittaus valitsemalla mittauspainike. Valittavissa ovat D1, D2 ja D3.
  7. Säädä mittamerkkejä tarpeen mukaan. Mittamerkkejä säädettäessä mittaustuloksen tunniste muuttuu niin, että siinä näkyy syöttötiedot.
  8. Napauta vahvistuspainiketta, kun mittamerkit ovat oikeilla kohdilla. Tämä lisää mittaustulokset raporttiin ja kaappaa kuvan.
  9. Jokaista syöttötietoa voidaan lisätä vain yksi. Muokkaa syöttötietoa poistamalla se raportista ja tee uusi mittaus.
  10. Mittaukset ovat näkyvissä näytön alareunassa. Kun teet kaikki kolme mittausta, näytön alareunaan ilmestyy arvioitu tilavuus.
  11. Mittaustulos voidaan poistaa ennen vahvistamista tai pysäytyksen poistoa valitsemalla "x" mittaustuloksen tunnisteen vierestä tai roskakori-kuvake raportissa.
  12. Poistut tilavuuden laskentapaketista, kun lataat tutkimuksen. Jos haluat poistua laskentapaketista ennen tutkimuksen lataamista, valitse näytön alalaidassa oleva X-painike tai valitse Toiminnot-valikko ja poistu valitsemalla X. Sinua pyydetään vahvistamaan tallennettujen mittaustulosten vienti tai poistaminen, jos poistut Toiminnot-valikon kautta tai painamalla X-painiketta näytön alalaidassa.

Huomio: Syöttötietoja ei voi muokata sen jälkeen, kun olet poistunut tilavuuden laskentapaketista.

1. Kun tilavuuden laskentapaketti on viety, sen tulokset ovat saatavilla tutkimuksen huomautukset-kentässä Tätä voidaan muokata tutkimuskelassa ennen lataamista. Lataamisen jälkeen huomautukset ovat luettavissa arkisto-näytöllä ja pilvipalvelussa.