Huoltovaatimukset

Butterfly iQ/iQ+ on helppokäyttöinen eikä vaadi säännöllistä huoltoa.

Suosittelemme, että Butterflyn käyttäjä arvioi anturin kunnon kerran kuukaudessa. Tämä tehdään seuraavasti:

• Varmista, että anturi on ladattu täyteen.
  • Päivitä Butterfly iQ -sovellus.
  • Liitä Butterfly mobiililaitteeseen, jossa on internetyhteys, ja päivitä laiteohjelmisto tarvittaessa. Butterfly on liitettävä internetiin 30 päivän välein, jotta voit jatkaa sen käyttöä.
  • Tee anturin diagnostinen testi.

Muuta huoltoa ei vaadita. Ota yhteyttä Butterflyn tukeen, jos Butterfly ei toimi optimaalisella tavalla.