Butterfly iQ+:n kaapelin vaihtaminen

HUOMIO: Älä irrota ja kiinnitä kaapelia turhaan, sillä tämä aiheuttaa O-renkaan ennenaikaista kulumista ja mahdollistaa veden ja pölyn pääsyn anturiin.

HUOMAA: Anturin kaapelin voi vaihtaa vain Butterfly iQ+ ja iQ+ Vet -laitteissa. Kaapelia ei voi irrottaa Butterfly iQ / iQ Vet -laitteessa, ja irrottamisen yrittäminen voi vahingoittaa laitetta pysyvästi.

Butterfly iQ- ja iQ Vet -laitteiden kaapelit eivät ole irrotettavia, eikä Butterfly iQ+ -laitteen kaapeleita ole tarkoitettu käytettäväksi Butterfly iQ:n tai iQ Vet:n kanssa. Huomaa, että käyttöoppaan mukaisesti laitteisiin ei saa tehdä mitään muita muutoksia. Butterfly iQ:n tai iQ Vet:n kaapelin irrottaminen vahingoittaa laitettasi ja mitätöi takuun. Butterfly iQ- tai iQ Vet -laitteen muuttaminen voi aiheuttaa järjestelmän virheellisen toiminnan tai aiheuttaa potilaan tai käyttäjän vamman.

Butterfly iQ+- / iQ+ Vet -anturin kaapeli voidaan vaihtaa, jos se on vioittunut tai jos halutaan käyttää mobiililaitetta, jossa on erilainen liitintyyppi.

Butterfly iQ+:n kaapelin vaihtaminen:

1. Irrota käytössä oleva kaapeli Butterfly iQ+- / iQ+ Vet -anturista. Kierrä anturin kaapeli ranteesi ympärille ja pidä anturi tiukasti toisessa kädessä. Vedä osat irti toisistaan. Älä tartu rasitussuojaan tai johtoon työkaluilla, sillä se voi vahingoittaa kaapelia.

2. Kohdista liitin ja anturi alla olevan kuvan mukaisesti ennen asennusta.mceclip1.png

3. Paina kaapeli tiukasti anturiin. Rasitussuojan ja anturin välissä on pieni rako, kun kaapeli on kokonaan paikallaan.