Needle Viz -työkalun käyttö

Needle Viz (in-plane) on työkalu, joka näytetään B-tilan kuvan päällä ja joka on optimoitu visualisoimaan neulat, jotka asetetaan 30–45 asteen kulmassa, normaalin B-tilan päällä. Kohdealue, jossa neula voidaan visualisoida, näkyy puolisuunnikkaana, ja kohdealueen sijaintia on mahdollista säätää vaihtopainikkeella.

Pro, Pro Team ja Enterprise iQ ja iQ+-käyttäjille Needle Viz (in-plane) -työkalu on käytettävissä seuraavissa esiasetuksissa: Tuki- ja liikuntaelimistö, T&L-pehmytkudos, Hermo ja Vaskulaarinen: suoniyhteys. Pro ja Pro Team iQ+ Vet -käyttäjille, Needle Viz (in-plane) on käytettävissä seuraavissa esiasetuksissa: rakko, tuki- ja liikuntaelimistö, tuki- ja liikuntaelimistö hevonen, pieni elin ja verisuonisto.

Needle Viz (in-plane) -työkalussa voit:

• Säädä neulan lähestymissuunta ja -kulma
  • Säädä skannauksen syvyys
  • Mukauta neulan vahvistus
  • Aktivoi biplane imaging (vain iQ+)

Needle Viz -työkalun käyttö:

1. Valitse skannausnäytöllä se esiasetus, jossa haluat käyttää Needle Viz -työkalua.
  2. Valitse näytön oikeasta alakulmasta Toiminnot.
  3. Valitse "Työkalut"-valikosta Needle Viz (in-plane).
  4. Määritä neulan lähestymissuunta valitsemalla näytön alareunassa "Vasemmalta" tai "Oikealta".
  5. Määritä neulan kulma perustuen neulan lähestymiskulmaan valitsemalla näytön alareunassa 40°, 30° tai 20°.
  6. Määritä neulan vahvistus pyyhkäisemällä näyttöä oikealle tai vasemmalle. Jos haluat muuttaa kuvan vahvistusta, poistu Needle Viz -tilasta, muokkaa vahvistusta ja käynnistä Needle Viz uudelleen.

7. iQ-käyttäjille: Jos haluat käyttää Biplane Imaging -tilaa samanaikaisesti, aktivoi Biplane toimintovalikosta. Vertailutasossa näkyy kohdealue, jossa in-plane-neula korostetaan. Lisäksi, jos neula ylittää kohtisuoran tason osoittimen, neulan asento out-of-plane-näkymässä näkyy kohtisuorassa tasossa. Säädä kohdealueen sijaintia napauttamalla vaihtopainiketta.

Huomaa: Kun Needle Viz (in-plane) -työkalua käytetään Biplane Imaging -tilassa iQ+-sovelluksessa, neulan sijainti kohtisuorassa tasossa korostetaan vain, jos neula on näkyvissä vertailutasossa in-plane, ja siksi kohtisuoran tason keskiviivalla. Neula näkyy kohtisuorassa tasossa, mutta sitä ei korosteta, jos neula ei näy vertailutasossa.