Tutkimusrajoitukset

Butterfly Enterprise -asiakkaat voivat asettaa tutkimusrajoituksia arkistotasolla. Näin voit varmistaa, että kaikki tarpeelliset tiedot on tallennettu ennen kuin tutkimusta viimeistellään. Tällä varmistetaan tietojen laatu ja parannetaan mahdollisuuksia laskuttaa tutkimuksista.

Huomaa, että tutkimusrajoitukset eivät estä tutkimusten lataamista luonnoksina.

Tutkimusrajoitusten asettaminen:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Valitse ruudun vasemmasta laidasta arkisto, johon haluat lisätä rajoituksia.
  3. Valitse arkiston asetukset näytön oikeasta laidasta.
  4. Tässä voit tehdä seuraavat rajoitukset:
    • Vaadi työlista tutkimuksen viimeistelyyn: Käyttäjän on liitettävä tutkimus työlistalla olevaan potilaaseen, ennen kuin tutkimusta voi viimeistellä.
    • Vaadi työkirja tutkimuksen viimeistelyyn: Käyttäjän on laadittava työkirja, ennen kuin tutkimusta voi viimeistellä.
    • Vaadi lausuntoviesti tutkimuksen viimeistelyyn: Tämä valtuuttaa vain tietyt arkiston jäsenet "Allekirjoittamaan ja viimeistelemään" tutkimukset. Kyseisille jäsenille lähetetään lausuntoviesti, jonka voit mukauttaa alla olevassa ruudussa.
    • Vaadi tekijää pyytämään lausunto: Kaikilla arkiston tutkimuksilla on oltava kirjattu tekijä, että lausuntoa voidaan pyytää.
  5. Valitse valintaruutu niiden rajoitusten vierestä, joiden haluat koskevan arkistoa.

Jos käyttäjä yrittää pyytää lausuntoa tai viimeistellä tutkimuksen, josta puuttuu yllä vaadittuja tietoja, näyttöön tulee vahvistusvirhe, joka estää häntä pyytämästä lausuntoa tai viimeistelemästä tutkimusta. Tutkimus voidaan viimeistellä, kun vahvistusvirheet on ratkaistu ja tiedot tallennettu.