Useiden tutkimuksen tekijöiden määrittäminen

Joissakin tapauksissa tutkimukseen voi osallistua useita lääkäreitä. Varmistaaksesi, että jokainen tekijä saa tunnustusta työstään, voit määrittää tutkimukselle useita tekijöitä tutkimuksen latausvaiheessa tai muokkaamalla tutkimusta Butterfly Cloudissa. Tämä ominaisuus on Butterfly Enterprise -asiakkaiden käytössä.

Useiden tekijöiden määrittäminen tutkimukselle Butterfly iQ -sovelluksessa:

1. Jos tutkimus on ladattu luonnoksena, siirry arkistonäytölle ja etsi tutkimus, jota haluat muokata. Jos tutkimusta ei ole vielä ladattu arkistoon, tee nämä vaiheet latauksen aikana.
  2. Valitse tekijä nähdäksesi luettelon tekijöistä.
  3. Lisää muita tekijöitä napsauttamalla Lisää ja valitsemalla tekijät pudotusvalikosta.
  4. Jos haluat muuttaa päätekijää, valitse kolme pistettä sen henkilön nimen vierestä, jonka haluat lisätä päätekijäksi. Tee henkilöstä päätekijä valitsemalla "Aseta päätekijäksi".
  5. Poista tekijä valitsemalla kolme pistettä sen henkilön nimen vierestä, jonka haluat poistaa ja valitse "Poista tekijä".

Useiden tekijöiden määrittäminen tutkimukselle tietokoneella:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Siirry tutkimukseen, johon haluat lisätä tekijöitä.
  3. Jos tutkimus on viimeistelty, palauta se luonnokseksi.
  4. Valitse tutkimuksen tekijän nimen vierestä "Hallitse".
  5. Valitse avautuvasta ikkunasta tekijä, jonka haluat lisätä.
  6. Jos haluat muuttaa päätekijää, valitse kolme pistettä sen henkilön nimen vierestä, jonka haluat lisätä päätekijäksi. Tee henkilöstä päätekijä valitsemalla "Aseta päätekijäksi".
  7. Tallenna muutokset valitsemalla Sulje.
  8. Poista tekijä valitsemalla kolme pistettä sen henkilön nimen vierestä, jonka haluat poistaa ja valitse "Poista tekijä".
  9. Viimeistele tutkimus, kun dokumentointi on valmis.