Merkkien käyttö

Butterfly Enterprise -asiakkaat voivat käyttää merkkejä Butterfly Cloudissa. Merkkejä voidaan käyttää anatomian, diagnoosin tai tyypin mukaisesti luokiteltujen skannien merkitsemiseen. Merkit ovat haettavia ja niitä voidaan käyttää tutkimusten organisointiin.

Merkkejä voidaan lisätä sekä luonnoksiin että viimeisteltyihin tutkimuksiin.

Merkin lisääminen tutkimukseen mobiilisovelluksessa:

1. Jos tutkimus on ladattu arkistoon, siirry arkistonäytölle ja etsi tutkimus, jota haluat muokata. Jos tutkimusta ei ole vielä ladattu arkistoon, tee nämä vaiheet latauksen aikana.
  2. Valitse kolme pistettä tutkimuksen oikeasta yläkulmasta. Valitse avautuvasta valikosta Lisää merkkejä.
  3. Ikkunassa voit etsiä lisättävän merkin kirjoittamalla sen nimen tai selaamalla luetteloa. Valitse lisättävät merkit ja lisää ne napsauttamalla Valmis.

Merkin lisääminen tutkimukseen tietokoneella:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Siirry tutkimukseen, johon haluat lisätä merkkejä.
  3. Valitse kenttä, jossa lukee "Kirjoita jotain hakeaksesi merkkejä" ja kirjoita avainsana, jonka haluat lisätä merkiksi. Etsi lisättävä merkki ja lisää se tutkimukseen valitsemalla se.