Tutkimuksen sisällön siirtäminen

Toisinaan tutkimuksia ladataan virheellisesti tai useita tutkimuksia on jaettava työnkulun vuoksi.

Huomaa, että sisältöä voidaan siirtää vain luonnoksesta toiseen. Sisältöä ei voi siirtää viimeisteltyjen tutkimusten välillä.

Sisällön siirtäminen tutkimuksesta toiseen Butterfly iQ -sovelluksessa:

1. Siirry arkistonäytölle ja valitse tutkimus, jota haluat muokata.
  2. Valitse kolme pistettä näytön oikeasta yläkulmasta. Valitse avautuvasta valikosta Siirrä sisältö.
  3. Valitse Olemassa oleva luonnos, jos haluat siirtää sisältöä nykyisestä luonnoksesta toiseen luonnostutkimukseen. Valitse Uusi luonnos samassa arkistossa, jos haluat siirtää sisältöä nykyisestä tutkimuksesta uuteen luonnokseen.
  4. Valitse seuraavalla näytöllä kaappaukset, jotka haluat siirtää uuteen tai olemassa olevaan luonnokseen. Valitse Jatka.
  5. Jos päätit luoda uuden luonnoksen, uusi luonnos on luotu samaan arkistoon ja voit muokata, viimeistellä tai poistaa sen tarpeen mukaan. Siirry uuteen luonnokseen valitsemalla Näytä uusi luonnos. Se ei sisällä potilastietoja edellisestä tutkimuksesta.
  6. Jos päätit siirtää tiedot olemassa olevaan luonnokseen, valitse luonnos, johon haluat siirtää sisällön, ja valitse Vahvista. Siirry tutkimukseen, johon tiedot on siirretty, valitsemalla Näytä luonnos. Huomaa, että potilastietoja ei siirretä luonnoksesta toiseen.