Merkkien hallinta

Butterfly Enterprise -asiakkaat voivat luoda, poistaa ja muokata merkkejä Butterfly Cloudissa. Merkkejä voidaan käyttää diagnoosin mukaisesti luokiteltujen skannien ja muiden anatomisten kohteiden seuraamiseen sekä työnkulun parantamiseen. Merkkejä voidaan käyttää tutkimusten luokitteluun, hakuun ja järjestelyyn.

Butterfly Enterprise sisältää valmiiksi luotuja merkkejä, kuten "DVT", "keuhko" tai "bursiitti", joiden avulla voit helpommin tarkastaa ja seurata tutkimuksia. Lisäksi voit luoda omia merkkejä, jotka soveltuvat paremmin tarpeisiisi.

Merkin luominen:

Huomaa: Vain Enterprisen pääkäyttäjät voivat luoda ja poistaa merkkejä.

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Valitse käyttäjäkuvasi näytön oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Enterprisen asetukset.
  4. Valitse Merkit näytön vasemmasta laidasta.
  5. Kirjoita tekstikenttään merkki, jonka haluat luoda.
  6. Luo merkki valitsemalla Lisää.

Merkkisi ilmestyy alla olevaan luetteloon.

Merkin poistaminen:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Valitse käyttäjäkuvasi näytön oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Enterprisen asetukset.
  4. Valitse Merkit näytön vasemmasta laidasta.
  5. Siirry merkkiluettelossa poistettavan merkin kohdalle.
  6. Napsauta kolmea pistettä merkin oikealta puolelta.
  7. Valitse Poista merkki.