Pikaskannaustila (QR-koodilla)

Pikaskannaustila on valinnainen ominaisuus, jonka avulla Butterfly-sovellusta on mahdollista käyttää turvallisesti ja tehokkaasti jaetuilla mobiililaitteilla.

Kun pikaskannaustila on määritetty, sillä voi tehdä skannauksia ensihoitotilanteessa antamatta kertakirjautumistietoja ja/tai Butterfly-kirjautumistietoja.

Turvallisuuden vuoksi käyttäjä ei voi pikaskannaustilassa nähdä aiemmin ladattuja tutkimuksia. Nähdäkseen nämä tiedot käyttäjien on todennettava henkilöllisyytensä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Pikaskannaustilaan kuuluu istunnon aikakatkaisu. Näin MDM-pääkäyttäjät voivat määrittää jaetuille mobiililaitteille istunnon aikakatkaisun MDM-sovellusmäärityksen kautta.

Pikaskannaustilassa skannaaminen:

1. Ota Butterfly-anturi ja mobiililaite käteesi.
  2. Avaa Butterfly-sovellus.
  3. Skannaa palveluntarjoajakohtainen QR-koodi.
  4. Skannaa ja lataa tutkimus. Voit myös käyttää opetussisältöä tarpeen mukaan.

Asetukset

vaatimukset

Pikaskannaustilan käyttöönotto vaatii kolme asiaa:

1. Butterfly Enterprise
  2. Mobiililaite, jota hallinnoi Mobile Device Management (MDM)
  3. QR-koodit, jotka saat Butterflylta

Kun pikaskannaustila on määritetty, käyttäjät näkevät Pikakirjautuminen-vaihtoehdon Enterprisen kirjautumissivulla Butterfly-sovelluksessa. Määrityksen jälkeen käyttäjät voivat skannata QR-koodin kirjautuakseen Butterfly-sovellukseen.

Pääkäyttäjän asetukset

1. Ota MDM-järjestelmässä Butterfly-sovellus käyttöön halutuille laitteille.
  2. Lisää mukautettu sovellusmääritys käyttöönottoon ja sovella Butterfly Cloudin avain-/arvoparia tähän määritykseen.
    1. Ominaisuuden nimi: SharedDevice.Secret
    2. Ominaisuuden tyyppi:  merkkijono
    3. Arvo (Enterprise MDM -asetuksesta Butterfly Cloudissa):  XXXXXX
    4. Huomaa: Butterfly suosittelee käyttämään pikaskannaustilaa yhdessä MDM Shared Device Rapid Log In -ominaisuuden ja Butterfly iQ Session Time Out -ominaisuuden kanssa.

Käyttäjän asetukset

Jokainen QR-koodi koodaa läpinäkymättömän satunnaistunnisteen, joka on merkityksetön, kunnes se yhdistetään tietyn käyttäjän tietoihin. Käyttäjät yhdistävät QR-koodit turvallisesti seuraavalla tavalla.

QR-koodin määrittäminen:

1. Avaa Butterfly-sovellus mobiililaitteella, jossa on MDM-määritys.
  2. Enterprisen kirjautumissivulla on lisäpainike:
  • "Pikakirjautuminen".
  • Yhdistä QR-koodi valitsemalla "Kertakirjautuminen (SSO)" tai "Butterfly-kirjautuminen".
  • Sinua pyydetään valitsemaan organisaatio, jos olet jäsenenä useissa eri organisaatioissa. Valitse organisaatio, johon haluat liittää skannauksesi, kun käytät pikaskannaustilaa.
  • Sinua kehotetaan määrittämään pikaskannaustila. Voit ohittaa tämän vaiheen ja palata siihen myöhemmin. Yhdistä koodi valitsemalla "Muodosta koodipari".
  • Anna pyydettäessä Butterfly-sovellukselle kameran käyttöoikeus.
  • Skannaa QR-koodi.
  • QR-koodi on nyt yhdistetty.
  • Seuraavalla kirjautumiskerralla voit kirjautua valitsemalla "Pikakirjautuminen".
  • Yhdistetyn QR-koodin muokkaaminen:

Jos sinun on poistettava koodin yhdistys, yhdistettävä toinen QR-koodi tai jos ohitit QR-koodin yhdistämisen aiemmassa vaiheessa, voit hallita QR-koodien yhdistämistä Butterfly-sovelluksessa seuraavia ohjeita noudattaen:

1. Kirjaudu sisään Butterfly-sovellukseen kertakirjautumisella tai Butterfly-tunnuksilla ja siirry asetusvalikkoon.
    2. Valitse turvallisuusosiosta "Pikakirjautuminen".
    3. Jos koodi on yhdistetty, näet vaihtoehdon "poista koodipari". Jos koodia ei ole yhdistetty, näet vaihtoehdon "muodosta koodipari".
      1. Jos valitset "poista koodipari", edellinen koodipari poistetaan. Voit muodostaa uuden koodiparin skannaamalla uuden koodin.
      2. Jos et ole muodostanut koodiparia, yhdistä uusi koodi valitsemalla "muodosta koodipari".

*Kaikki esiasetukset, kuvannustilat ja ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikkialla. Tarkista saatavuus omassa maassasi.

980-21423-00 Rev A