Butterfly 2.4 – Android

Julkaisutiedot

Tämä julkaisu tuo uusia ominaisuuksia äidin ja sikiön ultraäänitutkimukseen:

• Uudelleenoptimoidut esiasetukset: OB 1/GYN ja OB 2/3
  • Pussin keskimääräisen halkaisijan mittaustyökalu
  • Sikiön sydänäänet -tila, jolla voi havaita, kuulla ja mitata sikiön sydänääniä (vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa; vain iQ+)

Voit nyt myös jakaa luonnosvaiheessa olevat tutkimukset useaan osaan tai siirtää kaappauksia muihin tutkimuksiin.

Käy sivustolla support.butterflynetwork.com, jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua. Kiitos, että olet osa Butterfly-yhteisöä!

Tunnetut ongelmat

• TeleGuidance-puhelut eivät aina toimi, kun puhelu aloitetaan. Ongelma ratkeaa yleensä, kun suljet puhelun ja aloitat uuden.
  • "Normaali" (suuremman tehon) asetus ei ole tällä hetkellä käytettävissä synnytys-esiasetuksessa iQ+-sovelluksessa. "Matala"-asetuksen on todettu tuottavan diagnostisesti hyväksyttäviä kuvia. "Normaali"-asetukselle vaihtaminen synnytys-esiasetuksessa ei tällä hetkellä lisää käytettävää tehoa.
  • Emme suosittele jättämään anturia kiinni mobiililaitteeseen, sillä anturin akku voi tyhjentyä nopeasti.
  • Galaxy Tab S6:n käyttäjillä ei ehkä ole joissakin M-tilan esiasetuksissa optimaalista kuvataajuutta.
  • IQ-anturin akku saattaa tyhjentyä, kun anturia ei käytetä pitkän aikaan. Akun varaustaso suositellaan tarkistettavaksi kytkemällä anturi kiinni sen sijaan, että painetaan anturin painikkeita, jolloin LED-valot syttyvät, koska näin saadaan tarkempi tulos.
  • Android-käyttäjät eivät voi merkitä kaikkia ilmoituksia luetuiksi.
  • Kuvakelalla olevien skannattujen kuvien pienoiskuvat voivat näyttää vääristyneiltä. Tämä ei vaikuta tallennettuihin tietoihin, ja näet oikean kuvan napsauttamalla pienoiskuvaa.
  • Komento "Luo arkisto" voi näkyä myös käyttäjillä, joilla ei ole pääkäyttäjän oikeuksia, mutta nämä käyttäjät eivät voi luoda arkistoja.
  • Tablettia (iOS ja Android) käyttävä iQ-käyttäjä voi nähdä Pieni elin -esiasetuksessa käänteisen puolisuunnikkaan kuvan syvyyksissä 1 cm ja 2 cm. Vaikka tämä onkin odottamatonta, matalampien rakenteiden kuvantamisessa on suositeltavaa pitää syvyytenä 1–2 cm.