Tehtäväluetteloiden käyttäminen

Tiedämme, miten tärkeää tutkimusten nopea ja tehokas hallinta on kliinisessä työnkulussa. Tehtäväluetteloiden avulla pääset helposti käsiksi tutkimuksiin, jotka edellyttävät toimia. Tehtäväluettelot ovat käytettävissä Enterprise-työnkulussa.

Käytettävissä olevat tehtäväluettelot vastaavat käyttäjän asetuksia.

• Omat luonnokseni: Tässä tehtäväluettelossa näkyvät kaikki tutkimukset, joita ei ole viimeistelty ja joissa sinut on merkitty päätekijäksi.
  • Allekirjoitukseni vaaditaan: Tämä tehtäväluettelo näkyy, jos sinulla on "Voi allekirjoittaa" -lupa, ja luettelossa näkyvät tutkimukset, joihin on pyydetty sinulta allekirjoitus.
  • Laaduntarkistus vaaditaan: Tämä tehtäväluettelo näkyy, jos sinulla on "Voi tehdä laadunvarmistuksen" -lupa, ja luettelossa näkyvät organisaation tutkimukset, jotka vaativat laaduntarkistuksen.

Tehtäväluetteloiden käyttäminen:

1. Käytettävissäsi olevat tehtäväluettelot näkyvät näytön vasemmassa laidassa, arkistoluettelon yläpuolella. Valitse tehtäväluettelo, jonka haluat avata.
  2. Tehtäväluettelossa voit järjestää käytettävissä olevat tutkimukset uusin tai vanhin ensin tai valita tietyn ajanjakson, nähdäksesi tutkimukset, jotka vaativat huomiotasi.
  3. Avaa tutkimus valitsemalla se tehtäväluettelossa ja tee siihen liittyvä toimi.
    • "Omat luonnokseni" -kohdassa tämä tarkoittaa tutkimuksen viimeistelyä.
    • "Allekirjoitukseni vaaditaan" -kohdassa tämä tarkoittaa tutkimuksen allekirjoittamista.
    • "Laaduntarkistus vaaditaan" -kohdassa tämä tarkoittaa laaduntarkistuksen tekemistä tutkimukseen.
  4. Kun tehtävä on tehty, tutkimus ei enää näy tehtäväluettelossasi.
  5. Tehtävälistoja käyttäessäsi voit vaihtaa pilviorganisaatioiden välillä helpommin napsauttamalla organisaation nimeä ruudun vasemmassa yläkulmassa.