Butterfly 2.5 - iOS

Julkaisutiedot

Tämä julkaisu sisältää virhekorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Tunnetut ongelmat

• TeleGuidance-puhelut eivät aina toimi, kun puhelu aloitetaan. Ongelma ratkeaa yleensä, kun suljet puhelun ja aloitat uuden.
  • Butterfly iQ -sovellus saattaa joskus näyttää kirjautuneen ulos, jos se on yli 24 tuntia toimettomana. Tietojen pitäisi säilyä istuntojen välillä, kun kirjaudut takaisin sisään samana käyttäjänä.
  • "Normaali" (suuremman tehon) asetus ei ole tällä hetkellä käytettävissä synnytys-esiasetuksessa iQ+-sovelluksessa. "Matala"-asetuksen on todettu tuottavan diagnostisesti hyväksyttäviä kuvia. "Normaali"-asetukselle vaihtaminen synnytys-esiasetuksessa ei tällä hetkellä lisää käytettävää tehoa.
  • Käyttäessään anturin painiketta kuvan kaappaamiseen käyttäjä saattaa tallentaa kaappauksia, joita hän ei tarkoittanut, kun hän tekee sovelluksessa muita toimintoja, kuten valitsee tilan tai tallentaa filmileikkeen.
  • Obstetrisia mittauksia käytettäessä ei jossain tapauksissa tapahdu mitään käyttäjän napauttaessa poistumispainiketta [x sikiön biometriset tiedot]. Käyttäjän on poistuttava Toiminnot-valikon kautta.
  • M-tilan scanline control voi olla hieman epätarkka pienillä näytöillä (esim. iPhone SE).
  • Anturin päivitys saattaa epäonnistua, jos mobiililaitteen akun varaustaso on alle 10 %.
  • Anturin diagnostinen testi epäonnistuu anturin ollessa laturissa, jos se tehdään ilman, että laite ilmoittaa, että tämä on vikana.
  • IQ-anturin akku saattaa tyhjentyä, kun anturia ei käytetä pitkän aikaan. Akun varaustaso suositellaan tarkistettavaksi kytkemällä anturi kiinni sen sijaan, että painetaan anturin painikkeita, jolloin LED-valot syttyvät, koska näin saadaan tarkempi tulos.
  • Tablettia (iOS ja Android) käyttävä iQ-käyttäjä voi nähdä Pieni elin -esiasetuksessa käänteisen puolisuunnikkaan kuvan syvyyksissä 1 cm ja 2 cm. Vaikka tämä onkin odottamatonta, matalampien rakenteiden kuvantamisessa on suositeltavaa pitää syvyytenä 1–2 cm.