Butterfly 2.6 - Android

Julkaisutiedot

Tämä päivitys sisältää uuden tavan hallita tutkimuksia: Voit nyt luoda ja jakaa tutkimuksia PDF-tiedostona suoraan sovelluksesta.

Käy sivustolla support.butterflynetwork.com, jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua. Kiitos, että olet osa Butterfly-yhteisöä!

Tunnetut ongelmat

• TeleGuidance-puhelut eivät aina toimi, kun puhelu aloitetaan. Ongelma ratkeaa yleensä, kun suljet puhelun ja aloitat uuden.
  • "Normaali" (suuremman tehon) asetus ei ole tällä hetkellä käytettävissä synnytys-esiasetuksessa iQ+-sovelluksessa. "Matala"-asetuksen on todettu tuottavan diagnostisesti hyväksyttäviä kuvia. "Normaali"-asetukselle vaihtaminen synnytys-esiasetuksessa ei tällä hetkellä lisää käytettävää tehoa.
  • Emme suosittele jättämään anturia kiinni mobiililaitteeseen, sillä anturin akku voi tyhjentyä nopeasti.
  • Galaxy Tab S6:n käyttäjillä ei ehkä ole joissakin M-tilan esiasetuksissa optimaalista kuvataajuutta.
  • IQ-anturin akku saattaa tyhjentyä, kun anturia ei käytetä pitkän aikaan. Akun varaustaso suositellaan tarkistettavaksi kytkemällä anturi kiinni sen sijaan, että painetaan anturin painikkeita, jolloin LED-valot syttyvät, koska näin saadaan tarkempi tulos.
  • Kuvakelalla olevien skannattujen kuvien pienoiskuvat voivat näyttää vääristyneiltä. Tämä ei vaikuta tallennettuihin tietoihin, ja näet oikean kuvan napsauttamalla pienoiskuvaa.
  • Jos Biplane ja keskilinjan merkki otetaan käyttöön Vaskulaarinen suoniyhteys -esiasetuksessa, voi se aiheuttaa, että pysäytys- ja kaappaus-painikkeet eivät ole käytössä. Sekä keskiviivan että Biplanen tyhjentäminen ottaa nämä painikkeet käyttöön.
  • Kaikkia pulsoivan dopplerin esiasetuksia (Verisuonisto: kaulavaltimo jne.) käytettäessä peruslinjan viiva saattaa liikkua, kun kuva on pysäytetty.
  • Android-laitteilla lausunnon pyytämisen jälkeen ilmoitus näkyy sovelluksessa. Ilmoitukset-välilehdellä ei kuitenkaan ole viestiä lausunnon pyytämisestä.
  • Pääkäyttäjät voivat muokata valmiita tutkimuksia Android-sovelluksessa palauttamatta niitä luonnostilaan.
  • TeleGuidance-palvelua käytettäessä käyttäjä saattaa näkyä online-tilassa, vaikka hän ei ole online tai käytettävissä puheluita varten.