Brukerhåndbok

Butterfly iQ/iQ+-brukerhåndboken inneholder den offisielle informasjonen for bruk av Butterfly iQ/iQ+-ultralydenheten. Den inneholder alle nødvendige advarsler og driftsinformasjon for sikker og effektiv bruk av Butterfly-enheten.

Butterfly iQ/iQ+ Kunnskapsbase inneholder ytterligere informasjon som ikke er nødvendig for å bruke ultralydproben.

Velg den relevante håndboken under for å se og/eller laste ned den nyeste versjonen av brukerhåndboken for Butterfly iQ/iQ+:

Butterfly iQ/iQ+

Butterfly iQ Ve iOS

Du finner også den nyeste versjonen av brukerhåndboken:

• I innstillinger i Butterfly iQ-mobilappen
  • Ved å klikke på «Hjelp»-nedtrekksmenyen i Butterfly-kontoen i skrivebordsnettleseren din