Bruke flere Butterfly-organisasjoner

Du kan få muligheten til å delta i flere Butterfly-organisasjoner. Hver helseorganisasjon kan ha sitt eget medlemskap med arkiver som er spesifikke for pasientene og brukerne. Du kan enkelt bytte mellom disse medlemskapene.

Hvordan bytter jeg mellom Butterfly-organisasjoner?

I appen:

1. Åpne Butterfly-appen på mobilenheten din.
  2. Klikk på avataren din øverst i venstre hjørne.
  3. Du ser din nåværende organisasjon under navnet ditt. Klikk på «Bytt» for å velge en annen organisasjon.

I en nettleser:

1. Logg på Butterfly Cloud med påloggingsinformasjonen for Butterfly.
  2. Klikk på avataren din øverst i skjermens høyre hjørne. Du ser navnet til organisasjonen din under navnet ditt. Velg «Bytt» for å velge en annen organisasjon.

Hva om jeg ved et uhell tar opp en undersøkelse mens jeg befinner meg i feil Butterfly-organisasjon?

Det er ikke mulig å flytte undersøkelser mellom Butterfly-organisasjoner. Hvis en undersøkelse registreres i feil organisasjon, anbefaler vi deg å laste ned undersøkelsen for systemene dine og slette den fra organisasjonen.

Hvordan får jeg vite om jeg ble invitert til en ny organisasjon?

Du mottar en invitasjon på e-post hvis du inviteres til en ny organisasjon. Når du godtar den, ser du alternativet for å «Bytte» organisasjoner. Hvis du ikke ser «Bytt»-alternativet, kan det hende at du ikke har godtatt den nye invitasjonen.

Hva skjer hvis jeg endrer e-postadresse for kontoen min?

Medlemskapene dine endres ikke hvis du endrer e-postadressen for Butterfly-kontoen din. Kontoen din og den nye e-postadressen er fremdeles medlem i alle de tidligere organisasjonene.