Systemkomponenter

Proben og probeladeren følger med din Butterfly iQ™. Identifiser hver komponent og sørg for at pakningen er komplett før du begynner.

Probe

Butterfly iQ™-proben skal kun brukes sammen med Butterfly iQ™-appen. Ikke forsøk å koble proben til andre ultralydsystemer. Figuren og tabellen under viser delene av proben og beskriver delene.

Probekomponenter

Probekomponenter

Element Beskrivelse Element Beskrivelse
1 Linse 5 Batteriindikatorknapp
2 Midtlinjemerke 6 Probe/kabel-grense
3 Retningsmerke 7 Kabel for mobilenhet
4 Batteriindikatorlamper 8 Ladeflate

Butterfly iQ™-app

Hovedfunksjonen til Butterfly iQ™-appen er diagnostisk avbildning for generelle formål, til bruk av kvalifisert og opplært helsepersonell for å muliggjøre visualisering og måling av anatomiske strukturer i menneskekroppen.

Appen kan lastes ned gratis fra Apple App Store. Appen ber deg om å sette opp en Butterfly-konto. Du trenger appen og en Butterfly-konto for å bruke Butterfly iQ™ personlig ultralyd.

Vær oppmerksom på at det kan hende at Butterfly iQ-appen ikke er tilgjengelig i App Store eller Google Play Butikk avhengig av plasseringen din. Se Hvem kan kjøpe Butterfly iQ for en full liste over land der bruk av Butterfly iQ støttes.

Probens batterilader

Bruk kun laderen som medfølger proben.

Element Beskrivelse
1 Ladeplate
2 Ladekabel
3 Veggadapter