Systemkomponenter

Proben og probeladeren følger med din Butterfly iQ™. Identifiser hver komponent og sørg for at pakningen er komplett før du begynner.

Probe

Butterfly iQ™-proben skal kun brukes sammen med Butterfly iQ™-appen. Ikke forsøk å koble proben til andre ultralydsystemer. Figuren og tabellen under viser delene av proben og beskriver delene.

Probekomponenter

Probekomponenter

Element Beskrivelse Element Beskrivelse
1 Linse 5 Batteriindikatorknapp
2 Midtlinjemerke 6 Probe/kabel-grense
3 Retningsmerke 7 Kabel for mobilenhet
4 Batteriindikatorlamper 8 Ladeflate

Butterfly iQ™-app

Hovedfunksjonen til Butterfly iQ™-appen er diagnostisk avbildning for generelle formål, til bruk av kvalifisert og opplært helsepersonell for å muliggjøre visualisering og måling av anatomiske strukturer i menneskekroppen.

Appen kan lastes ned gratis fra Apple App Store. Appen ber deg om å sette opp en Butterfly-konto. Du trenger appen og en Butterfly-konto for å bruke Butterfly iQ™ personlig ultralyd.

Probens batterilader

Bruk kun laderen som medfølger proben.

Element Beskrivelse
1 Ladeplate
2 Ladekabel
3 Veggadapter