Feilsøking av problemer i appen

Hvis de foreslåtte feilsøkingstrinnene ikke løser problemet ditt, bør du ta kontakt med Butterfly Support for ytterligere hjelp.

Appen krasjer, eller skjermen er svart eller fryser

1. Koble fra proben fra mobilenheten.
  2. Lukk og start appen på nytt.
  3. Forsikre deg om at du har lastet opp alle ulagrede undersøkelser i Butterfly Cloud.
  4. Slett og installer Butterfly iQ-appen på nytt på mobilenheten.
  5. Koble til iQ til mobilenheten igjen.
  6. Hvis problemet vedvarer, bør du ta kontakt med Butterfly Support med en beskrivelse av problemet.

Appen slås ikke på når proben er koblet til

1. Koble fra proben fra mobilenheten.
  2. Lukk og start appen på nytt.
  3. Forsikre deg om at du har lastet opp alle ulagrede undersøkelser i Butterfly Cloud.
  4. Slett Butterfly iQ-appen på mobilenheten din.
  5. Start mobilenheten på nytt.
  6. Installer Butterfly iQ-appen på nytt.
  7. Koble til iQ til mobilenheten igjen.

Appen gjenkjenner ikke proben

Følg instruksjonene i Løse tilkoblingsproblemer.