Brukergrensesnitt for avbildning

Oversikt over brukergrensesnittet

Dete appgrensesnittet viser alltid informasjon om den mekaniske indeksen (MI) og den termiske indeksen (TI) øverst på skjermen.

Verktøylinjen nederst på skjermen kan variere i forhold til Butterfly-medlemskapsstatusen og mobilappversjonen din.

Verktøylinjen nederst på skjermen kan brukes til valg av forhåndsinnstilling, bildefrysing, bildeopptak og valg av modus/verktøy.

Forhåndsinnstillinger

Forhåndsinnstillinger er et forhåndsdefinert sett med avbildningsparameterverdier. Når valgt, kjører Butterfly iQ-appen automatisk i samsvar med det tilsvarende settet med avbildningsparameterverdier. Tilgjengelige forhåndsinnstillinger samsvarer med informasjonen om de kliniske bruksområdene i Indikasjoner for bruk. Tilgjengeligheten til forhåndsinnstillinger kan også variere i forhold til probe, Butterfly-medlemskapsstatus og geografisk plassering.

Moduser

Butterfly iQ/iQ+ har M-modus-, B-modus- og fargedoppler-, intensitetsdoppler-, og spektral pulserende bølgedoppler-funksjonalitet. Pulserende bølgedoppler er ikke tilgjengelig i alle land.

Målinger

Butterfly iQ/iQ+ lar deg utføre kliniske målinger i hver tilgjengelige modus. Tilgjengelige målinger omfatter, men er ikke begrenset til: avstand, tid, område og hjertefrekvens.

Avbildningsgrensesnitt

1. Brukeravatar. Hvis et bilde er lastet opp, vises det her. Ellers vises brukerens initialer her.
  2. Termisk indeks (TI)-, mekanisk indeks (MI)- og bildefrekvensverdiene (Hz). Merk at Hz ikke indikerer frekvens.
  3. Probens batteristatus
  4. Probens temperaturindikator
  5. Gjeldende forhåndsinnstilling (forkortet)
  6. Kamerarull. Tallet i ikonet indikerer antallet bilder og klipp som for tiden er i kamerarullen.
  7. Retningsmarkør for probe
  8. Bildevisningsområde
  9. Linjal. Viser avbildningsdybde i centimeter. Linjalen justeres tilsvarende når bildet zoomes.
  10. Valg av forhåndsinnstillinger
  11. Kontroll for frysing
  12. Ta opp klipp (video)
  13. Handlinger-valg. Brukere klikker her for å bytte moduser og utføre handlinger.