Begynne en ny undersøkelse

Hvordan starter jeg en ny undersøkelse?

1. Koble proben til mobilenheten.
  2. Registrer enheten din og oppdater fastvaren hvis du blir bedt om det.
  3. Som standard bruker proben den sist brukte forhåndsinnstillingen. Endre forhåndsinnstillingen om nødvendig.
  4. Bruk ultralydgel som overføringsmiddel.
  5. Start skanningen.

Hvordan endrer jeg forhåndsinnstillinger?

Hvis du vil endre forhåndsinnstillinger for undersøkelsen, trykker du på Forhåndsinnstillinger-knappen nederst til venstre på skjermen.

Merk:

• Butterfly iQ-proben har et hevet retningsmerke på siden av probehodet.
  • Probens retningsmarkør vises også på avbildningsskjermen. Hvis probens retningsmarkør trykkes på avbildningsskjermen, endres retningen til den andre siden.