Laste opp til Butterfly Cloud

Hvordan laster jeg opp en undersøkelse?

1. Trykk på Kamerarull øverst til høyre på skjermen når du er ferdig med å skanne for å dokumentere og laste opp undersøkelsen.
  2. På undersøkelsesskjermen kan du:
    • Redigere undersøkelsens forfatter
    • Velge en arkivplassering
    • Legge til pasientinformasjon
    • Legge til arbeidsark
    • Legg til notater
    • Redigere valgte opptak
  3. Velge «Lagre» for å starte en opplasting.
  4. På den neste skjermen ser du alternativet «Lagre som utkast» eller «Fullføre undersøkelse».
    • Hvis du vil redigere undersøkelsen når den er lastet opp, velger du «Lagre som utkast». Finn ut mer om undersøkelsesutkast her.
    • Hvis ingen flere endringer er nødvendige, velger du «Fullfør undersøkelse».
    • Fullførte undersøkelser kan ikke endres når de er lastet opp. Kun organisasjonens administrator kan tilbakestille en fullført undersøkelse til et utkast.
  5. Velg «Bekreft» for å laste opp undersøkelsen.
  6. Når undersøkelsen din er lastet opp, kan du når som helst se den i Butterfly iQ-mobilappen eller i en hvilken som helst nettleser.

Slik redigerer du et bilde eller videoopptak tilknyttet en undersøkelse:

1. Trykk på Kamerarull øverst til høyre på skjermen når du er ferdig med å skanne for å dokumentere og laste opp undersøkelsen.
  2. Rull ned for å se opptakene dine. Alle skanner som vises her er tilknyttet den nåværende undersøkelsen din.
  3. Velg «Rediger» for å redigere skannene du lager med den nåværende undersøkelsen.
  4. Velg skannene du ikke vil inkludere i den nåværende undersøkelsen i rediger opptak-skjermen. En blå avmerking indikerer at du har valgt dette opptaket og ekskludert det fra den nåværende undersøkelsen.
  5. Når du har valgt skannene du ikke vil inkludere, velger du «Slett» eller «Lagre til senere».
    • Hvis du sletter en skann, vil ikke denne handlingen kunne angres.
    • Hvis du lagrer en skann til senere, vises den i opptaksrullen når den nåværende undersøkelsen lagres, og inkluderes automatisk i den neste nye undersøkelsen.
  6. Gå ut av Rediger opptak-skjermen ved å klikke på X øverst til venstre på skjermen og gå tilbake til undersøkelsesskjermen.
  7. Hvis du vil legge til ytterligere opptak i den nåværende undersøkelsen din, trykker du på «Skann» i undersøkelsesskjermen for å gå tilbake til Skann og ta opp-modus. Den nåværende undersøkelsesinformasjonen lagres automatisk.

Når en undersøkelse er lastet opp, er det ikke mulig å flytte eller slette individuelle skanner.