Laste opp til Butterfly Cloud

Hvordan laster jeg opp en undersøkelse?

1. Trykk på Kamerarull øverst til høyre på skjermen når du er ferdig med å ta ultralydbilder. Skjermbildet Undersøkelse vises.
  2. Trykk på «Lagre» for å igangsette en opplasting.

Slik velger og sletter du individuelle skanner fra en undersøkelse:

1. Du kan trykke på tallet øverst til høyre i skannevinduet når du er klar for å lagre en undersøkelse.
  2. Legg til pasientdata og andre notater du har om undersøkelsen.
  3. Klikk på «Lagre» øverst til høyre.
  4. Velg arkivet der du vil lagre undersøkelsen din på neste skjerm.
  5. Under listen over arkiver finner du alle videoer og bilder fra undersøkelsen. Hvis bildet er krysset av, lagres den i undersøkelsen. Trykk på bildene eller videoene du vil laste opp sammen med undersøkelsen.

Når en undersøkelse er lastet opp, er det ikke mulig å flytte eller slette individuelle skanner. Sletting av individuelle skanner er planlagt for fremtidig utgivelse.

Se videoen for å se hvordan du laster opp en undersøkelse.