Systemintegrasjon

Butterfly Cloud kan koble til din organisasjons DICOM-endepunkter med en trygg DICOM-TLS-tilkobling, eller via Butterfly Link (kun Enterprise Workflow-kunder). Ultralydundersøkelser hentet på en Butterfly iQ i organisasjonen din, kan videresendes til ett eller flere av sykehusets DICOM-lagringssystemer, som Picture Archiving and Communication System (PACS) eller Vendor Neutral Archive (VNA). Butterfly kan også kobles til en DICOM Modality Worklist (MWL) for å minimere behovet for manuell angivelse av pasientdata. Når den er konfigurert, kan medlemmer i organisasjonen din bruke arbeidslisten for å fylle ut pasientdatafelt før undersøkelser lastes opp fra Butterfly iQ-appen.

Vår dokumentasjon om teknologi og sikkerhet gir en oversikt over integrasjonsalternativene våre på høyt nivå. Klikk her for å lese Butterfly Networks dokument om teknologi og sikkerhet.

Hvis du vil lese samsvarserklæringen for Butterfly Cloud DICOM-kontakt, kan du klikke her.

Butterfly DICOM-kontakt via DICOM TLS

Butterfly DICOM-kontakten skaper en sikker, kryptert tilkobling mellom Butterfly Cloud og din organisasjons DICOM-endepunkter. Dette muliggjør sikker overføring av ultralydundersøkelser som tas opp med Butterfly iQ. Vi bruker DICOM-TLS (Transport Layer Security, v 1.2) til å opprette punkt-til-punkt, kryptert kommunikasjon uten utfordringene og opprettingsproblemene som forbindes med en VPN-tunnel.

I motsetning til en tradisjonell, lokal modalitet, som ligger på det interne nettverket, oppretter Butterfly Cloud en sikker kobling til nettverksperimeteren din via Internett. Du trenger ditt nettverks offentlige IP-adresse og en tilgjengelig port for å motta data. DICOM-TLS krever at DICOM-trafikken er dekryptert på nettverket ditt. Vanlige tilnærminger til «terminering» av TLS-tilkoblingen på nettverket ditt er oppført under med gjeldende installasjonsveiledninger.

Se vår veiledning her for ytterligere feilsøking av DICOM-tilkoblingene dine.

Butterfly Link (Enterprise-kunder)

For Enterprise-kundene våre tilbyr vi også direkte EMR/EHR-integrasjon, SSO-integrasjon og kompatibilitet med tredjeparts ultralydsystemer som del av Enterprise Workflow-medlemskapet.

Butterfly Link er en Windows-basert applikasjon som er installert på en server eller arbeidsstasjon som sikkert kobler en medisinsk institusjons systemer til Butterfly Cloud. Butterfly Link kommuniserer med DICOM-enheter (PACS, ultralydmodaliteter og modalitetsarbeidslister) for å sende og motta medisinske bildedata på tvers av den medisinske institusjonens nettverk. Butterfly Link kan også sende og motta HL7-data mellom Butterfly Cloud og institusjonens EMR eller grensesnittmotor(er).

Klikk her for å lære mer om Butterfly Link, og klikk her for installasjonsveiledningen vår.