Feilsøking av avbildningsproblemer

Bildekvaliteten er dårlig

• Velg avataren din nederst til høyre i appens verktøylinje for å åpne profilen din. Velg preferansene dine for å sjekke om du har aktivert «Husk siste dybde og forsterkning». Hvis dette er aktivert, deaktiverer du.
  • Gå tilbake til avbildningsgrensesnittet, bytt til en annen forhåndsinnstilling i et par sekunder og gå så tilbake til den opprinnelige forhåndsinnstillingen. Dette tilbakestiller avbildningsparametrene.
  • Sørg for at du bruker riktig forhåndsinnstilling og at dybden er riktig for anatomien som skannes.
  • Sørg for at skjermens lysstyrke er satt til den anbefalte innstillingen, som er 65 %.
  • Sørg for at du bruker tilstrekkelig med godkjent ultralydgel.
  • Hvis du vil finne ut om proben din er skadet, utfører du en diagnostisk test av proben.
  • Hvis du fremdeles ikke er fornøyd med bildekvaliteten, bør du ta kontakt med Butterfly Support med eksempler på bilder som demonstrerer problemet.

Denne undersøkelsen sitter fast i utboksen eller kan ikke lastes opp

1. Bytt til flymodus i mobilenheten din.
  2. Vent et par minutter.
  3. Slå av flymodus og koble til mobildata eller WiFi på nytt.
  4. Forsikre deg om at du har en sterk mobildata- eller WiFi-tilkobling.
  5. Gå til Butterfly-appen.
    • Hvis du ikke har tilgang til WiFi og bruker mobildata, går du til Innstillinger nederst til høyre på skjermen. Velg Preferanser i Innstillinger og forsikre deg om at «Last opp undersøkelser mobilt» er aktivert.
  6. Gå tilbake til skanneskjermen ved å klikke på det blå probeikonet. Hvis undersøkelsene dine ikke ble lastet opp automatisk, ser du et varsel som indikerer at du fremdeles har undersøkelser i utboksen. Klikk på dette varselet.
  7. Klikk på «prøv på nytt» på undersøkelsen eller undersøkelsene.

Ikke slett og installer Butterfly appen på nytt. Hvis problemet vedvarer, kan du ta kontakt med Butterfly kundestøtte med informasjon som beskriver problemet ditt, inkludert e-postadressen du brukte til å logge på appen. Forsikre deg om at meldingen din ikke inneholder konfidensiell helseinformasjon.