Feilsøking av avbildningsproblemer

Bildekvaliteten er dårlig

• Velg avataren din øverst i venstre hjørne i appens skanneskjerm, og velg så innstillinger-tannhjulet øverst i venstre hjørne av arkivskjermen. Kontroller om «Husk siste dybde og forsterkning» er aktivert. Hvis dette er aktivert, deaktiverer du.
  • Bytt til en annen forhåndsinnstilling i et par sekunder, og gå så tilbake til den opprinnelige forhåndsinnstillingen. Dette gjenoppretter avbildningsparameterene.
  • Sørg for at du bruker riktig forhåndsinnstilling og at dybden er riktig for anatomien som skannes.
  • Sørg for at skjermens lysstyrke er satt til den anbefalte innstillingen, som er 65 %.
  • Sørg for at du bruker tilstrekkelig med godkjent ultralydgel.
  • Hvis du vil finne ut om proben din er skadet, utfører du en diagnostisk test av proben.
  • Hvis du fremdeles ikke er fornøyd med bildekvaliteten, bør du ta kontakt med Butterfly Support med eksempler på bilder som demonstrerer problemet.

Denne undersøkelsen sitter fast i utboksen eller kan ikke lastes opp

1. Bytt til flymodus i mobilenheten din.
  2. Vent et par minutter.
  3. Slå av flymodus og koble til mobildata eller WiFi på nytt.
  4. Forsikre deg om at du har en sterk mobildata- eller WiFi-tilkobling.
  5. Gå til Butterfly-appen.
    • Hvis du ikke har tilgang til WiFi og bruker mobildata, går du til Butterfly iQ-appen og klikker på avataren din øverst i venstre hjørne. Klikk så på tannhjulet øverst i venstre hjørne for å gå til Innstillinger. Forsikre deg om at «Laste opp undersøkelser mobilt» er slått på.
  6. Klikk på avataren din øverst i skanneskjermens venstre hjørne. Hvis undersøkelsene dine ikke ble lastet opp automatisk, ser du et varsel som indikerer at du fremdeles har undersøkelser i utboksen. Klikk på dette varselet.
  7. Klikk på «prøv på nytt» på undersøkelsen eller undersøkelsene.

Hvis problemet vedvarer, kan du ta kontakt med Butterfly Support med informasjon som beskriver problemet ditt, inkludert e-postadressen du brukte til å logge på appen.