Feilsøking av bildekvalitet

Hvis du opplever problemer med bildekvaliteten, spesielt under avbildning, kan vi anbefale deg å prøve disse trinnene:

Slå av «Husk siste dybde og forsterkning»

• Velg avataren din nederst til høyre i appens verktøylinje for å åpne profilen din. Velg preferansene dine for å sjekke om du har aktivert «Husk siste dybde og forsterkning». Hvis dette er aktivert, deaktiverer du.

Tilbakestill avbildningsparametrene.

• Gå tilbake til avbildningsgrensesnittet, bytt til en annen forhåndsinnstilling i et par sekunder og gå så tilbake til den opprinnelige forhåndsinnstillingen. Dette tilbakestiller avbildningsparametrene.

Kontroller at du har valgt riktig forhåndsinnstilling.

• Sørg for at du bruker riktig forhåndsinnstilling og at dybden er riktig for anatomien som skannes.
  • Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du velger riktig forhåndsinnstilling, kan du se denne videoen

Juster lysstyrken.

• Sørg for at skjermens lysstyrke er satt til den anbefalte innstillingen, som er 65 %.

Bruk mer ultralydgel.

Kjør en diagnosetest.

Hvis du fremdeles ikke er fornøyd med bildekvaliteten, bør du ta kontakt med Butterflys kundestøtte med bildeeksempler som demonstrerer problemet

Ikke slett og installer Butterfly appen på nytt. Hvis problemet vedvarer, kan du ta kontakt med Butterflys kundestøtte med informasjon som beskriver problemet ditt, inkludert e-postadressen du brukte til å logge på appen. Forsikre deg om at meldingen din ikke inneholder konfidensiell helseinformasjon.

Ikke alle forhåndsinnstillinger og avbildningsmoduser er tilgjengelige alle steder. Sjekk tilgjengeligheten i landet ditt.