Utføre en diagnostisk test for proben

Butterfly iQ kan utføre brukerinitierte diagnostiske tester utviklet for å vurdere om systemet er klart til bruk. Vær oppmerksom på at ingen tester imidlertid kan sikre ytelsen eller påvise misbruk, skade eller en defekt som oppstår etter at den nyeste testen er fullført.

Utfør den diagnostiske testen med jevne mellomrom. Månedlig testing anbefales ved normal bruk.

Den diagnostiske testen kjører en serie med diagnostiske tester og varsler deg når alle testene er fullført.

Slik utfører du den diagnostiske testen for proben:

1. Forsikre deg om at proben er koblet til mobilenheten.
  2. Trykk på brukeravataren din (eller initialene dine) øverst til venstre på avbildningsskjermen.
  3. Trykk på ⚙for å vise skjermbildet Innstillinger.
  4. Trykk på My iQ for å vise skjermbildet My iQ.
  5. Trykk på Kjør diagnostikk, og velg deretter Start probediagnostikk for å utføre testen.
    • Hvis testen er bestått, viser systemet en melding om at systemet har bestått testen. Du kan sende resultatene til Butterfly Support ved å trykke på Send resultater til kundestøtte.
    • Trykk på Send resultater til Butterfly Support hvis testen mislykkes.