Angi pasientdata

Du kan når som helst angi pasientdata under en undersøkelse ved å trykke på Tilknytt en pasient. Avhengig av systemkonfigurasjonen din kan du legge til pasientdata på én av følgende måter:

• Legge til manuelt
  • Legge til fra arbeidsliste (hvis kontoen din er konfigurert til å bruke en arbeidsliste)

Pasientdetaljer inkluderer:

• Pasientens navn (Etternavn Fornavn, Mellomnavn, Tittel, og Suffiks)
  • Kjønn (Mann, Kvinne, Annet og Ukjent)
  • Fødselsdato (et datorullehjul vises slik at pasientens fødselsdato kan velges)
  • Tilgangsnr.
  • MRN (pasientjournalnummer)

Legge til pasientdetaljer manuelt

1. Trykk på Kamerarull og trykk deretter på «Tilknytt en pasient».
  2. Bruk tastaturet på skjermbildet Pasient for å angi pasientdetaljer, og trykk deretter på «Ferdig».

Legge til pasientdetaljer fra en arbeidsliste

Bruk dette alternativet hvis kontoen din er konfigurert til å velge pasienten fra en arbeidsliste som kanskje allerede inneholder pasientdetaljene. Når valgt, fylles skjermbildet Pasient automatisk ut.

Slik velger du en pasient fra en arbeidsliste:

1. Trykk på Kamerarull og trykk deretter på Tilknytt en pasient. Skjermbildet Pasient vises.
  2. Trykk på «Legg til fra arbeidsliste».
  3. Hvis det er flere arbeidslister, trykk på arbeidslisten som er tilknyttet pasienten og velg deretter pasienten, eller velg pasienten direkte.
  4. Bekreft pasientdetaljene og trykk på «Lagre».

Legge til en undersøkelsesbeskrivelse

Du kan legge til en beskrivelse av undersøkelsen på skjermbildet Undersøkelse .

Opptak av flere pasienter i én enkelt økt

Det anbefales å tilknytte pasientdata og lagre bilder etter hver pasientøkt.

Hvis du har skanner fra flere pasienter i én økt, kan du lagre bilder i grupper med forskjellige tilknyttede pasientdata.

Når du har fullført økten, kan du følge disse trinnene for å lagre bilder i grupper for hver pasient:

1. Trykk på Kamerarull.
  2. Legg til pasientdata for den første pasienten. Lagre.
  3. På pasientens undersøkelsesskjerm trykker du på «Lagre».
  4. Velg målarkivet og rull så ned til bunnen der du finner miniatyrbilder av alle de valgte bildene.
  5. Velg kun miniatyrbildene som tilhører denne pasienten (velg bort de andre).
  6. Trykk på «Bekreft». Du ser alternativ for de gjenstående bildene.
  7. Velg «Rull inn i ny studie».

Gjenta for neste pasient.