Ta bilder og videoer

Når du tar et bilde eller tar opp et videoklipp, lagres bildet eller klippet automatisk i Kamerarull.

Ta bilder

Når du starter en undersøkelse, kan du umiddelbart begynne å bruke proben for direkteskanning. Butterfly-medlemmer kan også ta opp og lagre bilder i Cloud.

Slik tar du et bilde:

1. Trykk på snøfnuggikonet for å fryse bildet.
  2. Trykk på kameraikonet for å ta bildet.
  3. Trykk på snøfnuggikonet på nytt for å gå tilbake til direkteavbildning.

Ta opp et klipp

Bruk opptaksfunksjonen for å ta opp og lagre et klipp av undersøkelsen. Opptaket varer som standard i 60 sekunder hvis du ikke stopper opptaket manuelt.

Slik tar du opp et klipp:

1. Trykk på videokameraikonet for å begynne å ta opp et opptak.
  2. Når opptaket er ferdig, trykker du på den røde firkanten for å avslutte opptaket.

Bruke kamerarullen

Kamerarullen lagrer alle bilder og klipp som er tatt. Du kan vise bildene og klippene i undersøkelsen, lagre undersøkelsen i et arkiv og slette bilde- og klippserier fra undersøkelsen.

Slik bruker du Kamerarull:

1. Trykk på Kamerarull.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Vis bildene og klippene. Du kan sveipe til venstre og høyre for å vise forrige og neste element i rullen.
    • Lagre undersøkelsen i et arkiv.
    • Trykk på Slett bilder for å slette alle elementene fra Kamerarull. Systemet ber deg om å bekrefte slettingen. Alle bildene og klippene fra Kamerarull fjernes hvis serien slettes.