Ta bilder og videoer

Når du tar et bilde eller tar opp et videoklipp, lagres bildet eller klippet automatisk i Kamerarull.

Ta bilder

Når du starter en undersøkelse, kan du umiddelbart begynne å bruke proben for direkteskanning. Butterfly-medlemmer kan også ta opp og lagre bilder i Cloud.

Slik tar du et bilde:

1. Trykk på snøfnuggikonet for å fryse bildet.
  2. Trykk på kameraikonet for å ta bildet.
  3. Trykk på snøfnuggikonet på nytt for å gå tilbake til direkteavbildning.

Ta opp et klipp

Bruk opptaksfunksjonen for å ta opp og lagre et klipp av undersøkelsen. Opptaket varer som standard i 60 sekunder hvis du ikke stopper opptaket manuelt.

Slik tar du opp et klipp:

1. Trykk på videokameraikonet for å begynne å ta opp et opptak.
  2. Når opptaket er ferdig, trykker du på den røde firkanten for å avslutte opptaket.

Bruke kamerarullen

Kamerarullen lagrer alle bilder og klipp som er tatt. Du kan vise bildene og klippene i undersøkelsen, lagre undersøkelsen i et arkiv og slette bilde- og klippserier fra undersøkelsen.

Slik bruker du Kamerarull:

1. Trykk på Kamerarull.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Vis bildene og klippene. Du kan sveipe til venstre og høyre for å vise forrige og neste element i rullen.
    • Lagre undersøkelsen i et arkiv.
    • Trykk på Slett bilder for å slette alle elementene fra Kamerarull. Systemet ber deg om å bekrefte slettingen. Alle bildene og klippene fra Kamerarull fjernes hvis serien slettes.

Angi en tidsbegrensning for videoopptak

Du kan angi en maksimal tid for videoene som tas opp med Butterfly iQ-appen. Slik gjør du dette:

1. Forsikre deg om at Butterfly iQ-appen er oppdatert til nyeste versjon i appen eller i Google Play Butikk.
  2. Koble Butterfly til mobilenheten.
  3. Gå til skanneskjermen.
  4. Hold nede («langt trykk») videokamera-ikonet i et par sekunder.
  5. Angi ønsket maks. videolengde.

For mer fleksibilitet og brukervennlighet, kan du kombinere bruken av denne funksjonen med bruken av Ta opp bilder med Butterflyprobens knapp-funksjonen. Velg Start/stopp video som ønsket atferd når du aktiverer funksjonen, og velg Maks. videolengde. Du kan da ta opp en hel video med ønsket lengde ved å bare trykke én gang på probeknappen.

Du kan fjerne denne innstillingen ved å endre Maks. videolengde til 60 sekunder, som er den maksimale videolengden.