Fryse og oppheve frysing av et bilde

Du kan fryse direktebildet når som helst for å ta bilde av de gjeldende eller nyeste rammene.

Hvordan fryser og opphever jeg frysing av et bilde under skanning?

1. Trykk på snøfnuggikonet for å fryse bildet.
  2. Trykk på snøfnuggikonet for å oppheve frysing av bildet og gjenoppta skanningen

Du kan også gjøre følgende:

• Trykk på kameraikonet for å ta bildet og lagre det i Kamerarull.
  • Utfør linje- og ellipsemålinger

Hvordan gjennomgår jeg rammer fra et fryst bilde?

Trykk på klokkeikonet med den runde pilen når bildet er fryst for å vise rammer fra opptil de siste 10 sekundene med direkteavbildning. Du kan velge én ramme eller ta opp en video, som er et klipp av serien med rammer.

Trykk på Velg når den fryste rammen er merket, for å velge et bilde fra serien med nylige rammer. Når bildet er fryst, kan du også utføre følgende:

• Trykk på kameraikonet for å ta bildet og lagre det i Kamerarull.
  • Utfør linje- og ellipsemålinger.

Trykk på Ta opp video for å ta opp en video.