Priser

Alle priser er tilgjengelige på nettstedet vårt, og ved å klikke her.

Tilbyr dere rabatter?

Butterfly iQ har fått en pris som skal komme alle til gode, og prissettingen er derfor jevn, enkel og transparent. Vi tilbyr ikke personlige rabatter utenom annonserte salg og kampanjer.

Vi tilbyr et Global Health-program som subsidierer abonnementsavgifter for organisasjoner som jobber i veldedig og global helsesektor. Hvis dette er av interesse for deg, kan du fylle ut Global Health-skjemaet på Oppdragsiden vår.

Gis det garanti?

Butterfly iQ leveres med en ettårig produsentgaranti ved kjøp. Vi tilbyr også muligheten til å kjøpe ytterligere to års garanti.