Priser

Hvor mye koster en Butterfly?

Prisen på Butterfly iQ+ er 2399 USD per probe, pluss medlemskap. Prisen på iQ+ Vet er 2999 USD per probe, pluss medlemskap. Pro Individual-medlemskap koster 420 USD det første året. Klikk her for fullstendig prisinformasjon.

Hvor mye koster et Pro Custom-medlemskap?

Med vårt NYE Pro Custom-tilbud kan du skape den perfekte ultralydløsningen til nettopp dine behov.  Velg mellom fire tillegg: diagnoseverktøy, prosedyreverktøy, utdanning og samarbeid.

Kjøp det første tillegget for 199 USD og hvert av de neste for 99 USD.  For å få mer informasjon om Pro Custom kan du klikke her. Vær oppmerksom på at Pro Custom ikke er tilgjengelig for iQ/iQ+ Vet.

Tilbyr dere forskjellige priser for grupper eller team som kjøper sammen?

Selv om probens pris ikke endres, koster Pro Team-medlemskap 1200 $ per år og inkluderer fem medlemmer.

Ta en titt på Enterprise-tilbudet vårt for større team og avdelinger. Vi tilbyr også justerte priser for utdanningssteder.

Tilbyr dere rabatter for studenter, helsepersonell under opplæring eller veldedige organisasjoner?

Butterfly iQ har fått en pris som skal komme alle til gode, og prissettingen er derfor jevn, enkel og transparent for enkeltpersoner. Vi tilbyr ikke personlige rabatter utenom annonserte salg og kampanjer.

Vi tilbyr dessverre ikke individuelle rabatter for studenter og turnuskandidater, men vi har konkurransedyktige priser for medisinske utdanningsinstitusjoner. Finn ut mer her.

Vi tilbyr et Global Health-program som subsidierer abonnementsavgifter for organisasjoner som jobber i veldedig og global helsesektor. Hvis dette er av interesse for deg, kan du fylle ut Global Health-skjemaet på Oppdragsiden vår.

Tilbys finansieringsalternativer?

Vi forsøker å gjøre medisinsk avbildning så tilgjengelig som mulig. Vi tilbyr finansiering via Affirm for kunder i USA som vil betale i avdrag eller over tid. Hvis du har spesifikke spørsmål om vilkår, kan du ta kontakt med Affirm direkte på help@affirm.com.

Til veterinærkundene våre tilbyr vi muligheten til å leie en Butterfly iQ+ til en månedlig pris. For å få mer informasjon kan du klikke her.

Gis det garanti?

Butterfly iQ+ og iQ+ Vet har en ett års produsentgaranti. Vær oppmerksom på at skade ved uhell ikke dekkes. Du har muligheten til å kjøpe opptil to år til i kassen. De fullstendige garantivilkårene er tilgjengelige i våre overordnede vilkår.