Tilbehør

iQ Case

Vi har utviklet iQ Case av beskyttelses- og rengjøringshensyn. Det støtherdede etuiet i polykarbonat er fôret med formet myk TPE på visse steder for å beskytte proben og dets tilbehør.

Den myke TPE-en er et ikke-porøst gummimateriale som gjør det enkelt å rengjøre, samtidig som iQ og tilbehør beskyttes.

Hva får plass i etuiet?

iQ Case er utviklet til oppbevaring av alle de viktigste iQ-delene: en lader, veggadapter, kabel og en gel i reisestørrelse.

Dimensjoner

Etuiet måler 276 x 230 x 56 mm og veier 1,06 kg.

Lader

Nå kan du kjøpe ytterligere ladere til iQ for å forsikre deg om at iQ alltid er ladet og klar til bruk. iQ-laderen lader både Butterfly iQ Lightning og Butterfly iQ USB-C trådløst. Den er dobbeltspenning og inneholder regionale adaptere for Amerika, Europa, Storbritannia og Australia.

Dimensjoner

Ladestasjonen måler 122 x 21 x 62 mm og veier 0,05 kg.

Hylster

iQ-hylsteret er laget for at du skal kunne bære med deg iQ, og er utstyrt med en hurtigutløsende beltespenne for enkel tilgang.

Dimensjoner

Hylsteret måler 61 x 50 x 63 mm (2,4 x 2,0 x 2,5 tommer) og veier 0,08 kg (0,2 lb).

Bruk

Se videoen under for en visuell demo av bruk av hylsteret. Merk at vi nå tilbyr hylsteret med en blå stropp.

Retningslinjer for retur

Du har 14 kalenderdager til å returnere en vare fra kjøpsdato. Returer utenfor disse 14 dagene godtas ikke.

Kun varer som ble kjøpt direkte fra Butterfly, enten på nettet eller på et Butterfly-arrangement, kan returneres til Butterfly. Returer av Butterfly-profukter som ble kjøpt via andre kanaler aksepteres ikke. Hvis du vil returnere Butterfly-tilbehøret ditt, må du ta kontakt med Butterfly Support med ordrenummeret til kjøpet ditt.

Når vi har mottatt varen din, refunderer vi beløpet umiddelbart. Hvis du betalte med kreditt- eller debetkort, sendes refusjonen til den kortutstedende banken innen ti virkedager etter mottatt returnert vare eller avbestillingsforespørsel. Ta kontakt med den kortutstedende banken hvis du har spørsmål om når beløpet vil være tilbake på kontoen din.

Prissetting og kjøp

Du kan gå til nettbutikken vår for informasjon om prissetting og kjøpe tilbehør til iQ.