Medlemskap

Hva er Butterfly-medlemskap?

Butterfly-medlemskapet inkluderer ubegrenset sikker lagring av undersøkelser, anonymisert deling av undersøkelser, sikker skytilgang fra mobilenheten eller datamaskinen din, DICOM-tilkobling og tilgang til utdanningsportalen vår. Besøk medlemskapssiden på nettstedet vårt for mer informasjon om Butterfly-medlemskap.

All prisinformasjon er tilgjengelig i Butterfly-butikken, som du finner her.

Kan jeg være del av et team og ha mitt eget abonnement?

Ja. Du kan være medlem av så mange team du vil i tillegg til å ha din egen konto.

Klikk her for informasjon om hvordan du oppretter din egen konto med flere organisasjoner .