Medlemskap

Hva er Butterfly-medlemskap?

Et Butterfly-medlemskap kreves for å starte skanning, siden det inkluderer innloggingsinformasjonen du må bruke til å logge på Butterfly iQ-appen. Medlemskapet fungerer som brukerlisensen din og gir deg tilgang til å bruke proben.

Butterfly-medlemskapet inkluderer ubegrenset sikker lagring av undersøkelser, anonymisert deling av undersøkelser, sikker skytilgang fra mobilenheten eller datamaskinen din, avanserte avbildningsfunksjoner og tilgang til utdanningsportalen vår.

Prisinformasjon og en fullstendig liste over funksjoner er tilgjengelig her.

Kreves et medlemskap?

Kjøp av en ny Butterfly iQ, iQ+, or iQ Vet krever kjøp av Butterfly iQ-medlemskap. Hvis Pro-medlemmer velger å ikke fornye medlemskapet etter et år, mister de tilgangen til funksjoner som bare tilbys for medlemmer, deriblant intensitetsdoppler, deling av undersøkelser og utdanningsportalen. De vil fortsatt ha tilgang til undersøkelser de allerede har lagret, men vil ikke kunne lagre nye undersøkelser. iQ vil bare fungere som en direkte visningsmodus med tilgang til B-modus og fargedoppler.

Du kan lese dette omfattende sammendraget om funksjoner som er tilgjengelige for hvert medlemskapsnivå for å få mer informasjon. Klikk her for veterinærversjonen.

Jeg trenger hjelp med å velge et medlemskap.

Hvis du kjøper én probe for deg selv, er Pro Individual-medlemskapet sannsynligvis det beste valget for deg. Det er best for enkeltbrukere.

Hvis du kjøper mer enn én probe til bruk av flere personer i samme praksis eller klinikk, må du sannsynligvis ha Pro Team-medlemskapet, som lar deg opprette separate brukerkontoer for hver bruker. Pro Team-medlemmer har tilgang til det samme arkivbiblioteket og kan bruke regneark og teamkommentarer for bedre samarbeid og dokumentasjon.

Hvis du må bestemme deg mellom Pro Individual og Pro Team, anbefaler vi deg å kjøpe det årlige Pro Individual-medlemskapet. Du kan til enhver tid oppgradere til et Team-medlemskap og kjøpe flere prober senere.

Hvis du vil kjøpe et medlemskap for mer enn fem til ti brukere, eller er interessert i avanserte integrasjonsalternativer, anbefaler vi deg å vurdere Medical Education og Enterprise.

Kan jeg være del av et team og ha mitt eget abonnement?

Ja. Du kan være medlem av så mange team du vil i tillegg til å ha din egen konto.

Klikk her for informasjon om hvordan du oppretter din egen konto med flere organisasjoner.