Kompatible enheter

Du må laste ned Butterfly iQ-appen på en kompatibel mobilenhet for å kunne bruke Butterfly-proben.

Butterfly iQ/iQ+ leveres enten med en Lightning- eller USB-C-kabel, og er kompatibel med Apple- og Android-enheter. Butterfly iQ Vet leveres enten med en Lightning- eller USB-C-kabel, og er bare kompatibel med Apple-enheter.

Adaptere støttes ikke.

Nedenfor finner du listen over kompatible mobilenheter.

Vær oppmerksom på at Butterfly TeleGuidance kun er tilgjengelig på utvalgte enheter på grunn av fastvarekrav. Klikk her for å se listen over enheter som er kompatible med Butterfly TeleGuidance.

Apple iOS

Butterfly iQ-appen er tilgjengelig på Apple iOS 12.0 eller nyere. Vi er ikke kompatible med betaversjoner av iOS. Vi avslutter støtten for iOS 12 når Butterfly iQ-appen v1.24 utgis i oktober. Følg trinnene her for å oppdatere mobilenheten din.

Lightning:

• iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 6s*
  • iPhone 6s Plus
  • iPad Pro (12,9") (første og andre generasjon)
  • iPad Pro (10,5")
  • iPad Pro (9,7")
  • iPad (femte*, sjette og syvende generasjon)
  • iPad Air, tredje generasjon
  • iPad mini, femte generasjon
  • iPod Touch, syvende generasjon (ikke anbefalt)

USB-C:

• iPad Pro (12,9") (tredje og fjerde generasjon)
  • iPad Pro (11") (første og andre generasjon)

*Bruk av iPhone 6S eller iPad femte generasjon anbefales ikke med Butterfly iQ+.

Samsung-enheter

For å bruke Butterfly iQ med USB-C-tilkobling med mobilenheter fra Samsung, kreves Android-versjon 9 eller nyere.

• Samsung Galaxy S8 International Edition (modeller SM-G950F og SM-G950FD)
  • Samsung Galaxy S8+ International Edition (modeller SM-G955F og SM-G955FD)
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy S10 US Edition (modeller SM-G973U og SM-G973U1)*
  • Samsung Galaxy S10+ US Edition (modell SM-G97U)*
  • Samsung Galaxy S10e US Edition (modell SM-G97U)*
  • Samsung Galaxy Note 10 US Edition (modeller SM-N970U og SM-N970U1)*
  • Samsung Galaxy Note 10+ US Edition (modeller SM-N975U og SM-N975U1)*
  • Samsung Galaxy S10 Canadian Edition (modell SM-G973W)*
  • Samsung Galaxy S10+ Canadian Edition (modell SM-G975W)*
  • Samsung Galaxy S10e Canadian Edition (modell SM-G970W)*
  • Samsung Galaxy Note 10 Canadian Edition (modell SM-N970W)*
  • Samsung Galaxy Note 10+ Canadian Edition (modell SM-N975W)*
  • Samsung Galaxy S20*
  • Samsung Galaxy S20+*
  • Samsung Galaxy S20 Ultra*
  • Samsung Galaxy Tab S6

Vi utfører utstrakt maskinvareverifisering. Samsung Galaxy S10 og Note 10 i internasjonal enhetsversjon oppnådde ikke den nødvendige grensen for overføringshastighet som er nødvendig for klinisk avbildning. Derfor støtter vi for tiden bare Galaxy S10 og Note 10 i amerikansk og kanadisk versjon.

Vær oppmerksom på at Samsung Galaxy Tab S6 Lite ikke støttes.

*Samsung har nylig begynt å utgi One UI 2.5, som er en programvareoppdatering som omfatter endringer av Samsungs funksjoner og brukergrensesnitt for telefonene Galaxy S20, S10 og Note 10. Vi har dessverre oppdaget at One UI 2.5 hindrer bruk av farge- og intensitetsdoppler i Butterfly iQ-appen, noe som fører til at disse funksjonene fryser. Vi undersøker dette problemet og prøver å samarbeide med Samsung for finne en løsning. I mellomtiden anbefaler vi at du deaktiverer automatiske programvareoppdateringer på Samsung-telefonen din hvis du bruker farge- eller intensitetsdoppler med Butterfly iQ.

Google-enheter

For å bruke Butterfly iQ med USB-C-tilkobling med Google Pixel, kreves Android-versjon 10 eller nyere.

• Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL

Vær oppmerksom på at Google Pixel 3a og 4a ikke støttes.

OnePlus-enheter

For å bruke Butterfly iQ med USB-C-tilkobling med mobilenheter fra OnePlus, kreves Android-versjon 10 eller nyere.

• OnePlus 7T
  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7
  • OnePlus 7 Pro