Kompatible enheter

Du må laste ned Butterfly iQ-appen på en kompatibel mobilenhet for å kunne bruke Butterfly-proben.

Butterfly iQ/iQ+ leveres enten med en Lightning- eller USB-C-kabel, og er kompatibel med Apple- og Android-enheter. Du kan kjøpe en utskiftbar kabel for å utvide iQ+-kompatibiliteten din med en Lightning- eller USB-C--kontakt i Butterfly Store.

Butterfly iQ Vet er bare kompatibel med Apple-enheter.

Adaptere støttes ikke.

Vær oppmerksom på at Butterfly TeleGuidance kun er tilgjengelig på utvalgte enheter på grunn av fastvarekrav. Klikk her for å se listen over enheter som er kompatible med Butterfly TeleGuidance.

Nedenfor finner du listen over kompatible mobilenheter.

Apple iOS

Butterfly iQ-appen er tilgjengelig på Apple iOS 13.0 eller nyere. Vi er ikke kompatible med betaversjoner av iOS. Vi har avsluttet støtten for iOS 12 med utgivelsen av Butterfly iQ-appen v1.24 i oktober. Følg trinnene her for å oppdatere mobilenheten din.

Lightning:

• iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 6s*
  • iPhone 6s Plus
  • iPad Pro (12,9") (første og andre generasjon)
  • iPad Pro (10,5")
  • iPad Pro (9,7")
  • iPad (5.*, 6., 7. og 8. generasjon)
  • iPad Air, tredje generasjon
  • iPad mini, femte generasjon
  • iPod Touch, syvende generasjon (ikke anbefalt)

USB-C:

• iPad Pro (12,9") (tredje og fjerde generasjon)
  • iPad Pro (11") (første og andre generasjon)
  • iPad Air (4. generasjon)

*Bruk av iPhone 6S eller iPad femte generasjon anbefales ikke med Butterfly iQ+.

Samsung-enheter

For å bruke Butterfly iQ med USB-C-tilkobling med mobilenheter fra Samsung, kreves Android-versjon 9 eller nyere.

• Samsung Galaxy S8 International Edition (modeller SM-G950F og SM-G950FD)
  • Samsung Galaxy S8+ International Edition (modeller SM-G955F og SM-G955FD)
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy S10 US Edition (modeller SM-G973U og SM-G973U1)
  • Samsung Galaxy S10+ US Edition (modell SM-G97U)
  • Samsung Galaxy S10e US Edition (modell SM-G97U)
  • Samsung Galaxy Note 10 US Edition (modeller SM-N970U og SM-N970U1)
  • Samsung Galaxy Note 10+ US Edition (modeller SM-N975U og SM-N975U1)
  • Samsung Galaxy S10 Canadian Edition (modell SM-G973W)
  • Samsung Galaxy S10+ Canadian Edition (modell SM-G975W)
  • Samsung Galaxy S10e Canadian Edition (modell SM-G970W)
  • Samsung Galaxy Note 10 Canadian Edition (modell SM-N970W)
  • Samsung Galaxy Note 10+ Canadian Edition (modell SM-N975W)
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Samsung Galaxy Note 20
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  • Samsung Galaxy Tab S6
  • Samsung Galaxy Tab S7
  • Samsung Galaxy Tab S7+

Vi utfører utstrakt maskinvareverifisering. Samsung Galaxy S10 og Note 10 i internasjonal enhetsversjon oppnådde ikke den nødvendige grensen for overføringshastighet som er nødvendig for klinisk avbildning. Derfor støtter vi for tiden bare Galaxy S10 og Note 10 i amerikansk og kanadisk versjon.

Vær oppmerksom på at Samsung Galaxy Tab S6 Lite ikke støttes.

Google-enheter

For å bruke Butterfly iQ med USB-C-tilkobling med Google Pixel, kreves Android-versjon 10 eller nyere.

• Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL

Vær oppmerksom på at Google Pixel 3a og 4a ikke støttes.

OnePlus-enheter

For å bruke Butterfly iQ med USB-C-tilkobling med mobilenheter fra OnePlus, kreves Android-versjon 10 eller nyere.

• OnePlus 7T
  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7
  • OnePlus 7 Pro