Kompatible enheter

Du må laste ned Butterfly iQ-appen på en kompatibel mobilenhet for å kunne bruke Butterfly iQ-proben.

Butterfly iQ leveres enten med en Lightning- eller USB-C-kabel, og er kompatibel med Apple- og Android-enheter. Butterfly iQ Vet leveres enten med en Lightning- eller USB-C-kabel, og er kompatibel med Apple-enheter.

Adaptere støttes ikke. Nedenfor finner du listen over kompatible mobilenheter.

Vær oppmerksom på at Butterfly TeleGuidance kun er tilgjengelig på utvalgte enheter på grunn av fastvarekrav. Klikk her for å se listen over enheter som er kompatible med Butterfly TeleGuidance.

Apple iOS

Butterfly iQ-appen er tilgjengelig på Apple iOS 12.0 eller nyere. Vi er ikke kompatible med betaversjoner av iOS.

iPhone

Alle støttede iPhoner bruker Lightning-tilkoblingskabelen.

• iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max

iPad

Vi støtter enheter som har prosessoren A9 eller nyere for å sikre at avbildningsopplevelsen din tilsvarer de kliniske behovene dine. Derfor fungerer ikke Butterfly iQ med eldre iPad mini.

iPad (Lightning):

• iPad, femte generasjon
  • iPad, sjette generasjon
  • iPad, syvende generasjon
  • iPad Pro 12,9", første eller andre generasjon
  • iPad Pro 9,7"
  • iPad Pro 10,5"
  • iPad mini, femte generasjon
  • iPad Air, tredje generasjon

iPad (USB-C):

• iPad Pro 12,9", tredje generasjon
  • iPad Pro 12,9", fjerde generasjon
  • iPad Pro 11"

Samsung-enheter

For å bruke Butterfly iQ med USB-C-tilkobling med mobilenheter fra Samsung, kreves Android-versjon 9 eller nyere.

• Samsung Galaxy S8 International Edition (modeller SM-G950F og SM-G950FD)
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 US Edition (modeller SM-G973U og SM-G973U1)
  • Samsung Galaxy S10+ US Edition (modell SM-G97U)
  • Samsung Galaxy S10e US Edition (modell SM-G97U)
  • Samsung Galaxy Note 10 US Edition (modeller SM-N970U og SM-N970U1)
  • Samsung Galaxy Note 10+ US Edition (modeller SM-N975U og SM-N975U1)
  • Samsung Galaxy S10 Canadian Edition (modell SM-G973W)
  • Samsung Galaxy S10+ Canadian Edition (modell SM-G975W)
  • Samsung Galaxy S10e Canadian Edition (modell SM-G970W)
  • Samsung Galaxy Note 10 Canadian Edition (modell SM-N970W)
  • Samsung Galaxy Note 10+ Canadian Edition (modell SM-N975W)
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Samsung Galaxy Tab S6

Vi utfører utstrakt maskinvareverifisering. Samsung Galaxy S10 og Note 10 i internasjonal enhetsversjon oppnådde ikke den nødvendige grensen for overføringshastighet som er nødvendig for klinisk avbildning. Derfor støtter vi for tiden bare Galaxy S10 og Note 10 i amerikansk og kanadisk versjon.

Google-enheter

For å bruke Butterfly iQ med USB-C-tilkobling med Google Pixel, kreves Android-versjon 10 eller nyere.

• Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL

Vær oppmerksom på at Google Pixel 3a ikke støttes.

OnePlus-enheter

For å bruke Butterfly iQ med USB-C-tilkobling med mobilenheter fra OnePlus, kreves Android-versjon 10 eller nyere.

• OnePlus 7T
  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7
  • OnePlus 7 Pro